Thumbnail

Ρέμος - Μπόσνιακ: Αυτή τη φωτογραφία από το γάμο τους δεν την είδαμε ποτέ! (Φώτο) Ρέμος - Μπόσνιακ: Αυτή τη φωτογραφία από το γάμο τους δεν την είδαμε ποτέ! (Φώτο)

Δες τους αγκαλιά με την κόρη τους... Είναι παραμυθένια
Τέσσερις μήνες πέρασαν σχεδόν από τον παραμυθένιο γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. 

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη και καλεσμένοι ήταν διάσημοι Έλληνες της σόουμπιζ, του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και ξένοι καλλιτέχνες.

 

Στα highlight της ημέρας ήταν και η μικρή τους κόρη Ελένη, που ντύθηκε παρανυφάκι, για να ζήσει και εκείνη την ευτυχία που μοιράζονταν οι γονείς της. 

Όλοι θυμόμαστε την ονειρική άφιξη της νύφης με βάρκα στο σημείο, όπου θα γινόταν η τελετή κι εκεί την περίμενε ο γαμπρός για να τη συνοδεύσει. 

Το ειδυλλιακό τοπίο και η όμορφη μέρα, έκαναν το μυστήριο μαγευτικό, ενώ έχουμε δει σχεδόν τα πάντα από το γάμο μέσα από φωτογραφίες... η μάλλον έτσι νομίζαμε! 

 

Υπάρχει ωστόσο μια φωτογραφία που δεν είχε δει κανείς, και την ανέβασε στο λογαριασμό του Only for you Events στο Instagram η διοργανώτρια,  Άντζι Γεωργακοπούλου.

Η φωτογραφία δείχνει το ερωτευμένο ζευγάρι στη εξέδρα, με τον Αντώνη Ρέμο να έχει αγκαλιά την κόρη του, καθώς ετοιμάζονται και οι τρεις να πάνε για την τελετή.

Δες την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here is the bride!!! my dear @aremovic on the dock welcoming his beloved bride @yvonini as she arrives at the aisle! _ Planning & Styling @anjieofu_only_for_you_events Photography @jacobopachon Invitations @atelier_invitations Florals @drizosflowers Furnishings @stylebox_rentals Art de la table @white_lilac_rentals Sound and lights @loudandcleargr Floor print @digiprint.com.gr Tents @victorantoniadis Stage @galabymessinis Stage @amuseconceptevents Balloons & confetti by Eleni Kountouri @eleni.kountouri Cakes & sweets @mariascakesandcookies Catering @catering.dipnosofistirion _ #athensweddingplanner #luxuryweddingplanner #celebritywedding #onlyforyouevents #luxuryweddingsgreece #celebrity #antonisremos #yvonnebosnjak #athens #weddingoftheyear #luxuryweddingplannergreece #eventplannergreece #weddingplanner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anjie Georgakopoulou (@anjieofu_only_for_you_events) στις

 

Διάβασε επίσης:

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Ήταν ένας παραμυθένιος γάμος! (Φώτος)

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Παντρεύτηκαν με παρανυφάκι την κόρη τους Ελένη (Βίντεο)

 

 

 

Home