Thumbnail

Νικόλας Μαρκαντώνης – Ευτυχία Ανδρέου: Παραιτήθηκαν από το ΣΙΓΜΑ! (Φώτος) Νικόλας Μαρκαντώνης – Ευτυχία Ανδρέου: Παραιτήθηκαν από το ΣΙΓΜΑ! (Φώτος)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - Δύο σημαντικές αποχωρήσεις από το κανάλι 
Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν αμφότεροι πριν από λίγες ημέρες, ο Νικόλας Μαρκαντώνης και η Ευτυχία Ανδρέου, δύο από τους πιο «παλιούς» δημοσιογράφους και παρουσιαστές του ΣΙΓΜΑ. 

Οι καταξιωμένοι δημοσιογράφοι είναι αναμφίβολα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου, και η απόφαση τους ξάφνιασε συναδέλφους και φίλους και από "αντίπαλα" στρατόπεδα.

Ο Νικόλας Μαρκαντώνης που είχε τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων του σταθμού, υπέβαλλε την παραίτησή του, ύστερα από 17 χρόνια παρουσίας στο ΣΙΓΜΑ. Μάλιστα, ο ίδιος παρουσίαζε κεντρικά δελτία ειδήσεων, ενώ στη μακροχρόνια πορεία του στο κανάλι, πέρασε από διάφορες εκπομπές και πόστα. 

Το My Life επικοινώνησε με τον ίδιο, όπου μας ανέφερε πως ήταν μια απόφαση που ήρθε ύστερα από ώριμη σκέψη, χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο στο εγγύς μέλλον. Προτεραιότητα για τον Νικόλα Μαρκαντώνη είναι η ξεκούραση για ανασυγκρότηση δυνάμεων. Ο ίδιος θα βρίσκεται στη θέση του, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Ιουνίου. 

 

Διάβασε ακόμη: Δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ ξεσπά για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχεται για τα κιλά του (Φώτο)

 

Όσον αφορά τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Ευτυχία Ανδρέου, ύστερα από 12 χρόνια, αποφάσισε να κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο, αφήνοντας πίσω της δυσαναπλήρωτο κενό, καθώς ήταν μια από τις πιο έμπειρες δημοσιογράφους για τις διεθνείς ειδήσεις, ενώ την είδαμε να παρουσιάζει δική της εκπομπή, να εκφωνεί δελτία κα. 

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Θα αξιοποιήσω αυτό το διάστημα για ξεκούραση και ανασυγκρότηση». Η Ευτυχία Ανδρέου αποχωρεί από το ΣΙΓΜΑ, τις επόμενες ημέρες. 

 

Καλή συνέχεια να ευχηθούμε στους συναδέλφους, σε ό,τι και αν επιλέξουν να κάνουν.

 

Διάβασε επίσης: 

Έπεσαν οι υπογραφές! Συνεργασία έκπληξη στο ΣΙΓΜΑ (Φώτο)

 

 

 

Home