Thumbnail

Σίσσυ Χρηστίδου: Εύχεται στον μπαμπά της αλλά και στον πρώην σύζυγό της για τη γιορτή του πατέρα (Φώτος) Σίσσυ Χρηστίδου: Εύχεται στον μπαμπά της αλλά και στον πρώην σύζυγό της για τη γιορτή του πατέρα (Φώτος)

Δες τη Σίσσυ μικρή αλλά και τη φωτογραφία των παιδιών της μαζί με τον πατέρα τους
Σήμερα είναι η γιορτή του πατέρα κι η αγαπημένη παρουσιάστρια στέλνει τις ευχές της σε δύο ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της.

Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε δύο δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχετικά με τη γιορτή του πατέρα.

Η πρώτη είναι μια φωτογραφία με την ίδια μικρή και δίπλα τον πατέρα της να ξαπλώνουν μπρούμυτα στο χαλί, ενώ στη λεζάντα έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια.

"Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου. Αν όλοι οι μπαμπάδες ήταν σαν εσένα, θα είχαμε ένα κόσμο γεμάτο καλοσύνη, αποδοχή και αγάπη. Τον ροζ, παραμυθένιο κόσμο μέσα στον οποίο μεγάλωσα... #HappyFathersDay to the best daddy a girl could have...♥️ #DaddysGirl #ILoveYou"

Η δεύτερη δημοσίευση της παρουσιάστριας λίγα λεπτά μετά, είναι μια φωτογραφία των δύο της αγοριών μαζί με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Στη λεζάντα έγραψε: "Και διπλά Χρόνια Πολλά στον μπαμπά μας ?? #HappyBirthday & #FathersDay #LuckyToHaveYou #DaddyCool #HiFive #BoysTeam #Family"

Διάβασε επίσης:

Μαρία Φιλίππου: Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός συγκινείται on air μιλώντας για τις απώλειες (Βίντεο)

Ramona Filip: Έτσι ευχήθηκε στον Χριστόφορο Τορναρίτη για τα γενέθλιά του (Φώτο)

Δες πιο κάτω τις αναρτήσεις της:

 

Διάβασε ακόμα:  Baby boom! Ήρθε στον κόσμο ο μικρός Αντώνης Βαρδής (Φώτο)

 

Home