Thumbnail

Κατερίνα Γερονικολού: Αποχαιρετά το «Τατουάζ» με τα πιο τρυφερά λόγια (Φώτο) Κατερίνα Γερονικολού: Αποχαιρετά το «Τατουάζ» με τα πιο τρυφερά λόγια (Φώτο)

Ανέβασε φωτογραφία αγκαλιά με την τηλεοπτική της κόρη 
Έπειτα από δύο χρόνια, η πετυχημένη σειρά του Alpha, «Το Τατουάζ» φτάνει αισίως στο τέλος της ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον κύκλο της σειράς. 

Τα δύο τελευταία χρόνια, η σειρά κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, καθηλώνοντας καθημερινά χιλιάδες τηλεθεατές, ενώ οι ιστορίες των ηρώων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό κοινό. 

Λίγες ημέρες πριν πέσει η αυλαία της σειράς, μία εκ των πρωταγωνιστριών, η Κατερίνα Γερονικολού δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την μικρή Λήδα, την τηλεοπτική της κόρη, γράφοντας ένα συγκινητικό επίλογο για την πορεία της στο «Τατουάζ».

 

Διάβασε ακόμη: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Φωτογραφίζει την Κατερίνα Γερονικολού με μαγιό στην παραλία (Φώτο)

 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Οι σειρές τελειώνουν και μένουν οι άνθρωποι. Λίγο πριν το τέλος μιας σειράς που πολλοί αγάπησαν μαζί κι εγώ, ένα κοριτσάκι μού πρόσφερε Φως. Θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μιας διετίας. Αυτά τα 2 χρόνια μεγάλωσε, «βάρυνε» στην αγκαλιά μας και την παρακολουθήσαμε όλοι μαζί να αρχίζει να μιλάει, να αποκτάει συναίσθηση και συναίσθημα. Λήδα μου Τζουλιάνα μου…».

 

Διάβασε επίσης: 

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Η νέα τους selfie κάνει θραύση! (Φώτο)

 

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Μαζί στο θεατρικό σανίδι και στη μεγάλη οθόνη

 

 

 

Home