Thumbnail

Τζώρτζια Γεωργίου: Μόλις έκανε το σαρδάμ της δεκαετίας στον αέρα του πρωινού του Star! (Βίντεο) Τζώρτζια Γεωργίου: Μόλις έκανε το σαρδάμ της δεκαετίας στον αέρα του πρωινού του Star! (Βίντεο)

Πάγωσαν όλοι στο πλατό – Έπαθαν σοκ με αυτό που άκουσαν 
Κατά καιρούς ακούσαμε στον αέρα εκπομπών διάφορα σαρδάμ, τόσο από παρουσιαστές, όσο και από συνεργάτες. 

Σήμερα ωστόσο, παρακολουθήσαμε ένα απίστευτο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. 

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή προβλήθηκε απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτης, με καλεσμένο τον γνωστό κριτή του Master Chef, Πάνο Ιωαννίδη. 

Αφού τελείωσε το απόσπασμα, η Κύπρια παρουσιάστρια, Γεωργία Γεωργίου, έκανε το πιο επικό σαρδάμ που ακούστηκε τα τελευταία χρόνια, λέγοντας μια ακατάλληλη λέξη με αποτέλεσμα να πάθουν όλοι σοκ!

 

Διάβασε ακόμη: Νέος έρωτας στη showbiz; Διεθνούς φήμης ηθοποιός φλέρταρε με Κύπρια παρουσιάστρια και μοντέλο (Φώτο)

 

Συγκεκριμένα ανάφερε πως: «Αυτό που λέει ο άνθρωπος, ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης είναι το σωστό, είναι λες και έχει μπει στο μυαλό μίας γυναίκας, το ‘χει διαβάσει και ξέρει πάρα πολύ καλά τι θέλουμε όλες μας στο πρώτο ραντεβού. Γιατί αν με καλέσεις στο σπίτι σου, στο πρώτο ραντεβού, καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμ…ς! Εεε δεν θες να με ταΐσεις, συγνώμη! Καταλαβαίνω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα και θες να με ξεμοναχιάσεις, όποτε καλό θα είναι στο πρώτο ραντεβού να πηγαίνουμε έξω, να τρώμε το φαγητό μας, να γνωριστούμε σαν άνθρωποι και να δούμε αργότερα πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση». 

Οι συνεργάτες γύρω της δεν πίστευαν αυτό που άκουσαν, ενώ χαρακτηριστική ήταν και η  αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία κρατούσε το κεφάλι της! 

 

Διάβασε επίσης: 

Επικό σαρδάμ! Η Μπεκατώρου μπέρδεψε τα πούλια από το τάβλι με τα... πουλιά! (Βίντεο)

 

 

Home