Thumbnail

Δανάη Μπάρκα: Αποθεώνει τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου (Φώτο)  Δανάη Μπάρκα: Αποθεώνει τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου (Φώτο) 

«Μαμά, είμαι πολύ περήφανη για εσένα!» - Μάθε το λόγο
Τις τελευταίες ημέρες είχε εξελιχθεί σε θρίλερ, η απόφαση της Ελένης Καστάνη να αποχωρήσει από την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, 7 ημέρες πριν από την πρεμιέρα! 

Μόλις μια εβδομάδα πριν την επίσημη πρεμιέρα, η ηθοποιός αντικαταστάθηκε τελικά από τη Βίκυ Σταυροπούλου, που αμέσως ξεκίνησε πρόβες για να προλάβει να ετοιμαστεί για την πρεμιέρα. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο κολλητός της φίλος, ενώ στην παράσταση συμμετέχει και η κόρη της Βίκυς, Δανάη! 

Συγκινημένη για την πρώτη φορά που θα βρεθούν μαζί σε περιοδεία η κόρη της Δανάη Μπάρκα έστειλε το δικό της μήνυμα, μέσα από τα social media!

 

Διάβασε ακόμη: Είναι θεά η Βίκυ Σταυροπούλου! Ξάπλωσε πάνω στο πάνελ της Μενεγάκη (Βίντεο)

 

Συγκεκριμένα ανέβασε της φωτογραφία με το θίασο, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Ε τώρα τι να πω; Νομίζω είναι απ’ τις φορές που η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και τα λόγια είναι περιττά. Ωστόσο, είχαμε φανταστεί λίγο αργότερα την «πρώτη μας φορά» για πολλούς λόγους αλλά τα γεγονότα μας πρόλαβαν.

Στην αρχή με έπιασε βαθιά μέσα μου ένα άγχος κι ένας φόβος ,αλλά μια πρόβα χρειάστηκε για να πω «ουαου!!θα περάσουμε φανταστικά ΑΝ καταφέρουμε να μην γελάσουμε πάνω στην σκηνή».

Να λοιπόν που μετά από πολλές «πρώτες φορές» που έχουμε ζήσει οικογενειακώς, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε και αυτό! Να κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα παίζοντας μαζί

«Μαμά», είμαι πολύ περήφανη για σένα για ευνόητους λόγους.

«Βίκυ», είσαι υπέροχη συνάδελφος και τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια ακούω ανθρώπους να θέλουν να δουλεύουν ξανά και ξανά μαζί σου.

Ευχαριστούμε πολύ – ξέρεις εσύ!

Καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιααα Τα λέμε…παντού!!». 

 

Διάβασε επίσης:

Βίκυ Σταυροπούλου: «Είμαι βαθιά πληγωμένη και στεναχωρημένη» (Φώτο)

 

O Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου αναβιώνουν το «Είσαι το ταίρι μου» με ένα φιλί στο στόμα (Βίντεο)

 

 

Home