Thumbnail

Sin Boy: Αποθεώθηκε στη συναυλία του στην Πάφο! (Βίντεο) Sin Boy: Αποθεώθηκε στη συναυλία του στην Πάφο! (Βίντεο)

Οι Παφίτες έκαναν... πανικό για το «Mama» - Δες αποκλειστικό βίντεο
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένας από τους πιο πετυχημένους ανερχόμενους καλλιτέχνες, που κατάφερε μέσα σε λίγο καιρό, να μιλάνε όλοι για τα τραγούδια του. 

Ο αντισυμβατικός Sin Boy, δημιούργησε ένα νέο είδος μουσικής, που βρήκε υποστηρικτές μικρούς και μεγάλους, ενώ το τραγούδι του «Mama», έσπασε κάθε ρεκόρ σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Ο ίδιος βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο εμφανίσεων του, ενώ χθες έδωσε μια μεγάλη συναυλία στην Πάφο, όπου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Εκατοντάδες θαυμαστές του, κατέκλυσαν από νωρίς το χώρο όπου θα πραγματοποιείτο η συναυλία, ενώ με το που ανέβηκε στη σκηνή έγινε χαμός! 

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του «Mama» έγινε πανικός, με τον Sin Boy και τους συνεργάτες του, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για το Παφίτικο κοινό. 

 

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτές τις ημέρες κυκλοφόρησε και η νέα του επιτυχία με τίτλο «Sientelo»

Το τραγούδι κυκλοφόρησε ψηφιακά την Παρασκευή 14 Ιουνίου, έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 300.000 streams στο Spotify και έχει γίνει το απόλυτο trend στα social media. Ήδη στο Youtube έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο θεάσεις σε δύο ημέρες! 

Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Μύκονο σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

 

Διάβασε επίσης: 

Ποιος είναι τελικά ο Sin Boy; Μάθε τα πάντα για τον 25χρονο που κάνει χαμό με το «mama»; (Βίντεο)

 

Sin Boy: «Το κάνω για τα λεφτά» (Βίντεο)

 

Επικό! Οι Ράδιο Αρβύλα τρολάρουν τον Sin Boy και το τραγούδι του «Μαμά» (Βίντεο)

 

 

 

Home