Thumbnail

Ζέτα Μακρυπούλια: Δες πώς είναι το κορμί της χωρίς ρετούς (Βίντεο) Ζέτα Μακρυπούλια: Δες πώς είναι το κορμί της χωρίς ρετούς (Βίντεο)

Ποζάρει άβαφη με το μπικίνι της 
Διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής showbiz, ενώ όσο μεγαλώνει ομορφαίνει περισσότερο. 

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της, ενώ διατηρεί το βάρος της προσέχοντας τη διατροφή της, αντικαθιστώντας σε καθημερινή βάση το ένα της γεύμα με μία γευστική και χορταστική σαλάτα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η όμορφη παρουσιάστρια τρώει για πρωινό ένα τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί, για δεκατιάνο ένα γιαούρτι ή φρούτο ή αμύγδαλα, για μεσημεριανό τονοσαλάτα, για κυρίως γεύμα κοτόπουλο φιλέτο ή μπιφτέκι με σαλάτα ή ρύζι και μπρόκολο και μια φορά την εβδομάδα λαδερά ή ζυμαρικά. Για βραδινό τρώει γιαούρτι με μέλι και καρύδια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μια όμορφη περίοδο στη ζωή της, τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στη προσωπική της ζωή δίπλα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη. 

 

Διάβασε ακόμη: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην πιο εξομολογητική του συνέντευξη! «Με τη Ζέτα είμαστε οικογένεια» (Φώτο)

 

H όμορφη παρουσιάστρια φέτος δε θα κάνει διακοπές, ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναπόλησε τις εξωτικές της διακοπές στις Μαλδίβες και τις βουτιές που έκανε στην πισίνα του resort όπου παραθέριζε.

Το υπέροχο βίντεο που ανέβασε συνοδεύτηκε με τη λεζάντα: «Μετρημένες στα δάχτυλα θα είναι φέτος οι βουτιές, λόγω της καλοκαιρινής περιοδείας του Δον Ζουάν όπου συμμετέχω. Ας τις βλέπω λοιπόν εδώ για να θυμάμαι το συναίσθημα».

 

Δες φωτογραφίες με το αψεγάδιαστο κορμί της: 

 

Διάβασε επίσης: 

Ζέτα Μακρυπούλια: Έστειλε μήνυμα στη Γερμανού on air καθώς μιλούσε για τις φήμες του χωρισμού της! (Βίντεο)

 

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: To καυτό φιλί που διαψεύδει τον χωρισμό τους (Φώτο)

 

Home