Thumbnail

Αλιμόνου - Βαρδινογιάννης: Η νέα απόφαση του δικαστηρίου για τη διατροφή των παιδιών  Αλιμόνου - Βαρδινογιάννης: Η νέα απόφαση του δικαστηρίου για τη διατροφή των παιδιών 

Δε φαντάζεσαι ποιο είναι το ποσό που καταβάλει ο γνωστός επιχειρηματίας ως μηνιαία διατροφή
Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Τζίνα Αλιμόνου και τον Παύλο Βαρδινογιάννη φαίνεται να μην έχει τέλος, καθώς τα τελευταία νέα που είχαμε από αυτή την εξέλιξη ήταν πριν μερικές βδομάδες. 

Σε αυτή την εξέλιξη το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού.

Αυτά αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ. Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική, ζητούσε το ποσό αυτό να μειωθεί κατά 11.000 ευρώ.

Σε μια άλλη εξέλιξη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να απορρίψει το αίτημα για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής στο ποσό των 7.000 ευρώ. Έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει στην Τζίνα Αλιμόνου 18.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα συζητηθεί ξανά στο Εφετείο η υπόθεση.

 

Διάβασε ακόμη: Τζίνα Aλιμόνου: Μιλάει πρώτη φορά για τις 34.500 ευρώ που αποφάσισε το δικαστήριο για την διατροφή των παιδιών της! (Βίντεο)

 

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του επόμενου μήνα προκειμένου να πάρει τα τέσσερα παιδιά του για δύο εβδομάδες διακοπών. Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος, αφού τον Αύγουστο θα τα έχει για άλλες 15 ημέρες, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη συνύπαρξη με τα παιδιά του. Παραμένει ακόμα άγνωστο αν η Τζίνα Αλιμόνου θα είναι παρούσα για κάποιες ημέρες ή αν θα επιλέξει να μην εμφανιστεί καθόλου σε αυτές τις διακοπές.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι γονείς των παιδιών έχουν μια άριστη σχέση μαζί τους, ενώ ο γνωστός επιχειρηματίας ταξιδεύει κάθε μήνα για να βρεθεί λίγες ώρες με τα παιδιά του, καθώς ζει μόνιμα στο εξωτερικό. 

 

 

 

 

Home