Thumbnail

Νίνο Ξυπολιτάς: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τραγούδι που έγραψε στον Αργυρό (Φώτο) Νίνο Ξυπολιτάς: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τραγούδι που έγραψε στον Αργυρό (Φώτο)

Ο νέος δίσκος του Κωνσταντίνου Αργυρού έγινε πλατινένιος
Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας, έγινε η απονομή για τις πλατινένιες πωλήσεις του νέου δίσκου του Κωνσταντίνου Αρυρού "Το κάτι παραπάνω".

Τον δημοφιλή τραγουδιστή έσπευσε να συγχαρεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ο Νίνο Ξυπολιτάς, ο οποίος υπογράφει δύο τραγούδια του δίσκου, το "Αποχωρώ" και τον "Βασιλιά".

Διάβασε επίσης:

Δώρος Παναγίδης: Στην παραλία με την κόρη του (Φώτο)

Πιέρος Σωτηρίου: Χθες ήταν η τελετή αποφοίτησής του από το πανεπιστήμιο (Βίντεο)

Ο ίδιος στην ανάρτησή του αποκάλυψε πως το τραγούδι "Αποχωρώ" είναι ένα απó τα πιo φορτισμένα τραγούδια συναισθηματικά που έχει γράψει έως και σήμερα. Όσο για το τραγούδι "Βασιλιάς", έκανε την εξής εξομολόγηση:

"Ο "Βασιλιάς" γράφτηκε μέσα σε ένα κατάστημα παιχνιδιών,την ώρα που μου μιλούσε ένας υπάλληλος του καταστήματος. Εκείνος με είπε «Βασιλιά»,εννοώντας οτι τα χω όλα στρωμένα στη ζωή μου,ενώ εκείνη τη στιγμή που μου το είπε,ήμουν στην χειρότερη φάση που είχα υπάρξει έως τότε.•Έπιασα το κινητό μου,έγραψα τον στίχο,και του είπα:φίλε σε ευχαριστώ..και έφυγα."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•Συγχαρητήρια για τις πλατινένιες πωλήσεις του νέου σου δίσκου @argiros_konstantinos . ???????? •Το ένα απο τα δύο τραγούδια μου που τραγούδησες και κυκλοφορήσαν στην καινούργια σου δισκογραφική δουλειά,συγκεκριμένα το •«Αποχωρώ»• ,είναι ένα απο τα πιό φορτισμένα τραγούδια συναισθηματικά που έχω γράψει έως και σήμερα. •Ο «Βασιλιάς» γράφτηκε μέσα σε ένα κατάστημα παιχνιδιών,την ώρα που μου μιλούσε ένας υπάλληλος του καταστήματος. Εκείνος με είπε «Βασιλιά»,εννοώντας οτι τα χω όλα στρωμένα στη ζωή μου,ενώ εκείνη τη στιγμή που μου το είπε,ήμουν στην χειρότερη φάση που είχα υπάρξει έως τότε.•Έπιασα το κινητό μου,έγραψα τον στίχο,και του είπα:φίλε σε ευχαριστώ..και έφυγα. •Έτσι,για την ιστορία,να υπάρχει κάπου γραμμένη. •Συγχαρητήρια και πάλι,συνέχισε να είσαι τόσο φρέσκος/δημιουργικός/και «σκύλος». ?????? ————— ΝΞ.

A post shared by Nino Xypolitas (@ninoxypolitas) on

 

Διάβασε ακόμα: Φαίη Σκορδά - Τριαντάφυλλος: Η κόντρα τους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου (Βίντεο)

 

Home