Thumbnail

Στέλλα Μιζεράκη: Έτσι έμαθε για το δυστύχημα του Πάνου Ζάρλα (Βίντεο) Στέλλα Μιζεράκη: Έτσι έμαθε για το δυστύχημα του Πάνου Ζάρλα (Βίντεο)

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της on air
Η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έφυγε πριν λίγο καιρό ξαφνικά από τη ζωή, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μετά τα μεσάνυχτα", όπου μίλησε για το δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή του.

Η Στέλλα Μιζεράκη αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν, στις στιγμές που πέρασαν λίγο πριν μαζί με τον Πάνο Ζάρλα στο πάρτι γενεθλίων του, αλλά και στο πώς έμαθε για το περιστατικό.

"Εγώ κοιμόμουν όταν το έμαθα. Ήταν πάρα πολύ νωρίς το πρωί, ξημερώματα. Με πήρε τηλέφωνο η Τζούλια, από το παιχνίδι, και μου το είπε, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πήρα έναν πολύ καλό μου φίλο, του το είπα και πήγε από εκεί να δει αν ισχύει. Βρήκε τη μητέρα του και μου το επιβεβαίωσε."

Διάβασε επίσης:

Στέλλα Μιζεράκη: Το instastory με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα! (Φώτο)

Στέλλα Μιζεράκη: Συγκλονίζει το αντίο της στον Πάνο Ζάρλα! (Φώτο)

Η Στέλλα αποκάλυψε ακόμη ένα περιστατικό που τη συγκλόνισε το οποίο είχε να κάνει με τον θείο της και πώς αυτό την έκανε να μη θέλει να ξαναβγεί σε μοτοσυκλέτα. 

Η ίδια θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα προς όλους τους οδηγούς μηχανών ώστε να αποφεύγονται τέτοια δυστυχήματα.

"Ρε παιδιά προσέξτε λίγο πως οδηγείτε. Φορέστε ένα κράνος, να πηγαίνετε πιο σιγά, υπάρχουν άνθρωποι που σας περιμένουν να γυρίσετε σπίτι, να κάνετε όνειρα… Φροντίστε να μην καταστρέψετε τα όνειρά σας."

Δες πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Μετά τα μεσάνυχτα":

Διάβασε ακόμα: Συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα! Ταξίδεψε με τη σορό του (Βίντεο)

 

Πηγή

Home