Thumbnail

Μαρία Ηλιάκη: Οι τρυφερές ευχές του συντρόφου της για τα γενέθλια της! (Φώτο) Μαρία Ηλιάκη: Οι τρυφερές ευχές του συντρόφου της για τα γενέθλια της! (Φώτο)

Δες τους να ανταλλάσσουν καυτό φιλί στο στόμα!
Τα γενέθλια της είχε χθες, Τετάρτη, 26/06 η όμορφη Μαρία Ηλιάκη, που έσβησε αισίως τα 42 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της.  

Η ίδια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρες δεχόταν δεκάδες ευχές ενώ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, όταν κοριτσάκι τότε έσβηνε την τούρτα της. 

Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: «Χαζεύοντας αυτή τη φωτογραφία τόσα χρόνια πριν διαπιστώνω ότι: ο μπαμπάς μου αγαπούσε τις μαρινιέρες, έκανα παρέα με αγόρια, ο καναπές μας ήταν χάλια, μάλλον βαριόμουν τις γιορτές αλλά έσβηνα τα κεράκια με στυλ και ύφος. Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές».

 

Διάβασε ακόμη: Μαρία Ηλιάκη: Ερωτευμένη με κούκλο Κρητικό! Δείτε τον (Φώτος)

 

Όμως, από το Instagram ευχές στην παρουσιάστρια έστειλε και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος ανέβασε ένα τρυφερό instastory στο οποίο ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με την αγαπημένη του. Στη λεζάντα γράφει «έναν χρόνο πριν» και «Να τα εκατοστήσεις, αγάπη μου!»

 

 

Διάβασε επίσης: 

Χαρμόσυνα νέα! Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη (Βίντεο)

 

Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο χρόνο (Βίντεο)

 

 

Home