Thumbnail

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ραπάρει με τον Light στα Σεπόλια και αποθεώνεται (Βίντεο)  Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ραπάρει με τον Light στα Σεπόλια και αποθεώνεται (Βίντεο) 

Βρέθηκε στην Ελλάδα για διακοπές και ανακοίνωσε την ίδρυση ακαδημίας για παιδιά που δεν έχουν χρήματα
Στην Ελλάδα βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο σπουδαίος μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο όπου αποθεώθηκε μαζί με τα αδέλφια του στα Σεπόλια, στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο που έκανε τα πρώτα του βήματα. 

Μάλιστα ο διεθνής αθλητής μαζί με τα αδέρφια του ανακοίνωσαν την δημιουργία ακαδημίας μπάσκετ για τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Σεπόλια, εκεί που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Γιάννης, με τη γιορτή να είχε λάμψη από NBA. Εντυπωσιακοί φωτισμοί, video wall, αστέρες του μπάσκετ και δεκάδες θαυμαστές των αδερφών Αντετοκούνμπο ήταν μερικά από τα highlights της γιορτής. 

 

Διάβασε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA (Βίντεο)

 

Μεταξύ άλλων, στο γήπεδο στα Σεπόλια, βρέθηκε και ο αγαπημένος ράπερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Light. Μάλιστα οι δύο τραγούδησαν μαζί, με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί να τους αποθεώνουν.

Δες τα σχετικά αποσπάσματα: 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Έτρεξε να βοηθήσει ηλικιωμένο που κατέρρευσε από τον καύσωνα (Φώτο)

 

Cardi B: Στο καινούργιο της τραγούδι κάνει αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούμπο! (Βίντεο)

 

Home