Thumbnail

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή είναι η αθλήτρια που οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι (Φώτο) Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή είναι η αθλήτρια που οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι (Φώτο)

Η επίμαχη φωτογραφία που... άναψε φωτιές
Την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του διανύει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς βλέπει το όνομα του να βρίσκεται στην elite των μεγαλύτερων αθλητών του τένις, ενώ έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα σε σπουδαίους αγώνες. 

Ο ίδιος ωστόσο φαίνεται να είναι ερωτευμένος με τη Μαρία Σάκκαρη, επίσης αθλήτρια του τένις που διαπρέπει σε μεγάλες διοργανώσεις. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο νέοι πολλές ώρες μαζί, τόσο σε αγώνες, προπονήσεις, τόσο και σε ταξίδια. Ο 21χρονος αθλητής είναι ιδιαίτερα φιλικός και άνετος με την 24χρονη Μαρία, με τις φήμες να φουντώνουν ότι είναι ζευγάρι.

 

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη παραδοχή, ένα περιστατικό όμως φούντωσε τις φήμες πως οι δύο τους είναι ζευγάρι. 

 

Διάβασε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Δες το album των διακοπών του στην Κύπρο! (Βίντεο)

 

Συγκεκριμένα, η εμφάνισή του Στέφανου σε προπόνηση της Μαρίας Σάκκαρη στην Αγγλία κάτω από άκρα μυστικότητα, φούντωσε ακόμη περισσότερο τα σενάρια που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Την περασμένη Κυριακή και ενώ η Σάκκαρη έκανε προπόνηση, ενόψει της έναρξης του Wimblendon, κάπου στο βάθος σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media, διακρίνεται στο βάθος ένας ψιλόλιγνος άνδρας με μαύρα γυαλιά και κουκούλα σε μια γωνιά.

Μάλιστα η φωτογραφία αυτή έγινε αμέσως viral στο twitter, με τους θαυμαστές τους να περιμένουν με αγωνία κάποια επιβεβαίωση. 

 

Διάβασε επίσης: 

O Στέφανος Τσιτσιπάς μιλά για την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής του (Βίντεο)

 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μας συστήνει τον 18χρονο αδερφό του! (Φώτο)

 

 

 

Home