Thumbnail

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δες το album των διακοπών του στην Κύπρο! (Βίντεο) Στέφανος Τσιτσιπάς: Δες το album των διακοπών του στην Κύπρο! (Βίντεο)

Μιλά με τα πιο κολακευτικά λόγια για την Κύπρο
Ο Έλληνας αθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Australian Open, εξακολουθώντας να γράφει στη Μελβούρνη «χρυσή» ιστορία για το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα

Με τη μεγάλη του αυτή νίκη ο Έλληνας τενίστας,  έγινε ο νεότερος παίκτης που θα παρουσιαστεί σε ημιτελικό στη Μελβούρνη, μετά από τον Αμερικανό Άντι Ρόντικ, επίσης 20 ετών, στο τουρνουά του 2003, αλλά και σε οποιοδήποτε ημιτελικό Grand Slam  από τον Τζόκοβιτς το 2007 στο US Open.

 

Διάβασε επίσηςΠοιος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς; 

 

Ο 20χρονος αθλητής ωστόσο στα μέσα Νοεμβρίου του 2018, βρέθηκε στην Κύπρο για ολιγοήμερες διακοπές, όπου συναντήθηκε και με τον Κύπριο πρωταθλητή μας στο τένις, Μάρκο Παγδατή. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες που κάνει jet ski και απολαμβάνει τις βουτιές του στο νησί μας. 

Δες τις αναρτήσεις του: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our tour guide for the week. What else?

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? ?????? ???? ??????? ?? ?????????? ??? ?????????.

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? ????? ???? ?? ????? ??? ?????, ????? ?????? ??? ????, ???'?? ????????? ?? ??? ???. ?? ?????? ????? ?? ????? ??? ????.

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

 

Ο ίδιος κατά την παραμονή του, γύρισε και ένα βίντεο αφιερωμένο στις δραστηριότητες που έκανε στο νησί, μιλώντας μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για την Κύπρο! 

 

 

Σε ένα δεύτερο βίντεο ο Στέφανος Τσιτσιπάς πηγαίνει βόλτα με τον Μάρκο Παγδατή στη Λεμεσό, ενώ καταλήγουν για δείπνο σε ένα εστιατόριο!

 

 

Διάβασε επίσης: 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το τεράστιο χρηματικό ποσό που θα πάρει για τη νίκη του 

 

Home