Thumbnail

Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί! (Φώτο) Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί! (Φώτο)

Στην πρώτη επέτειο του γάμου της ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα
Ανήμερα της πρώτης επετείου του γάμου της, η αγαπημένη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως περιμένει το πρώτο της παιδί. 

Ο λόγος για την αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Κλέλια Πανταζή που χθες, 1η Ιουλίου γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον σύντροφο της, Λευτέρη Τσάκαλο. 

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι ένα χρόνο μετά τον γάμο τους που κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, με μια τρυφερή φωτογραφία. 

 

Διάβασε ακόμη: 9 + 1 λαμπεροί γάμοι που λατρέψαμε την κάθε τους στιγμή! (Φώτος)

 

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο, με την ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα να μας δείχνει τον υπέρηχο, ενώ από κάτω να υπάρχει μια πινακίδα που γράφει «Baby Loading». 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας μάλιστα έγραψε: «Ένα χρόνο παντρεμένοι και σε λίγους μήνες θα κρατάμε στην αγκαλιά μας το καλύτερο δώρο..!!! Σ’ ευχαριστώ για ό,τι ζούμε best husband in the world!!! Σ’ αγαπάω». 

Δες την ανάρτηση: 

Home