Thumbnail

Άντρεα Κυριάκου: Η δημόσια εξομολόγηση για τον Μερκή! «Χαμογελάω σαν ηλίθια» (Φώτο) Άντρεα Κυριάκου: Η δημόσια εξομολόγηση για τον Μερκή! «Χαμογελάω σαν ηλίθια» (Φώτο)

Το όμορφο μοντέλο δηλώνει ξανά και ξανά τον έρωτα της για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που ο έρωτας τους μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. 

Η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής ζουν την απόλυτη ευτυχία, έχοντας στην αγκαλιά τους τον μικρό Λαμπρίνο που έφερε την ολοκλήρωση στο ζευγάρι. 

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής ωστόσο, αυτές τις ημέρες απουσιάζει με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική. 

 

Διάβασε ακόμη: Μερκής - Κυριάκου: O γιός τους φόρεσε φανέλα Merkis Jr για να πάει πρώτη φορά στο γήπεδο! (Φώτο)

 

Η όμορφη δημοσιογράφος και μοντέλο, μετρά αντίστροφα τις ημέρες περιμένοντας να επιστρέψει ο αγαπημένος της και να βρεθεί ξανά στην αγκαλιά του. 

Η ίδια ωστόσο, ανέβασε μια τρυφερή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από παλαιότερες καλοκαιρινές τους διακοπές, γράφοντας στη λεζάντα: «Όταν μου λείπεις, ξαναδιαβάζω τα παλιά μας μηνύματα και χαμογελάω σαν ηλίθια Ακόμα 12 μέρες». 

Δες την ανάρτηση της: 

 

Διάβασε επίσης: 

Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου: Στο κρεβάτι αγκαλιά με τον μικρό Λαμπρίνο! (Φώτο)

 

Γιώργος Μερκής: Δες πως ευχήθηκε στην Άντρεα Κυριάκου για την ημέρα της γυναίκας! (Φώτο)

 

 

Home