Thumbnail

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μαζί στην τηλεόραση (Φώτο) Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μαζί στην τηλεόραση (Φώτο)

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες - Σε ποια εκπομπή θα βρεθεί το ζευγάρι; 
Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένα ζευγάρι που κρατά την κοινή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 

Κατά καιρούς πολλά δημοσιεύματα τους ήθελαν να χωρίζουν, με τους ίδιους ωστόσο να το διαψεύδουν κάθε φορά, ενώ πρόσφατα τους είδαμε σε κοινή τους έξοδο, πιο ερωτευμένους από ποτέ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Εspresso, το διάσημο ζευγάρι θα βρεθεί μαζί εκτός από τη ζωή και στην τηλεόραση, σε ένα καινούργιο project που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1. 

 

Διάβασε ακόμη: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην πιο εξομολογητική του συνέντευξη! «Με τη Ζέτα είμαστε οικογένεια» (Φώτο)

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ζευγάρι ενδέχεται να μοιραστεί το ίδιο τηλεοπτικό πλατό, αφού η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή του σταθμού για να παρουσιάσει το νέο μουσικό talent show «Τhe final 4». Μάλιστα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, γεγονός που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τους δούμε μαζί στην ίδια εκπομπή. 

 

Διάβασε επίσης: 

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: To καυτό φιλί που διαψεύδει τον χωρισμό τους (Φώτο)

 

Ζέτα Μακρυπούλια: Δες πώς είναι το κορμί της χωρίς ρετούς (Βίντεο)

 

 

Home