Thumbnail

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Βάφτισαν τον μικρό Archie (Φώτος) Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Βάφτισαν τον μικρό Archie (Φώτος)

Δες τις επίσημες φωτογραφίες της βάφτισης
Υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο, 06/07, η βάφτιση του 2 μηνών Archie. 

Οι γονείς του μικρού, πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle, αποφάσισαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη βάφτιση, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη διαμάχη στη Μεγάλη Βρετανία. 

Η τελετή του Μυστηρίου πραγματοποιήθηκε στο Windsor Castle παρουσία 25 μόλις καλεσμένων, ανάμεσά τους  ο πρίγκιπας William με τη σύζυγό του, Kate Middleton, και ο πρίγκιπας Charles με την Camilla.

Όπως έγινε γνωστό, εδώ και βδομάδες, απούσα από τη βάφτιση ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ λόγω υποχρεώσεων που δεν μπορούσε να αναβάλλει.

 

Διάβασε ακόμη: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Αυτό θα είναι το πρώτο τους επίσημο ταξίδι μαζί με τον γιο τους

 

Ο παππούς Κάρολος και η σύζυγός του, δούκισσα της Κορνουάλης, έφτασαν στο κάστρο με ελικόπτερο, ενώ ο πρίγκιπας William με την Kate έφτασαν με το αυτοκίνητό τους και μπήκαν …διακριτικά από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί, αλλά και τα media απ’ όλο τον κόσμο. 

Από το Μυστήριο δε διέρρευσε καμία φωτογραφία, ενώ λίγες ώρες μετά το ζευγάρι δημοσίευσε στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες με όλη τη βασιλική οικογένεια.

Στο κείμενο που συνόδευε τις 2 φωτογραφίες δεν αποκαλύφθηκε ποιοι ήταν οι νονοί του baby Sussex, ενώ στην πρώτη βλέπουμε τη δούκισσα της Κορνουάλης, τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex μαζί με τον Archie, τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge, τη Doria Ragland, τον πρίγκιπα Κάρολο, τη Lady Sarah McCorquodale και τη Lady Jane Fellowes και στη δεύτερη τη Meghan, τον Harry και τον μικρό Archie.

 

Διάβασε επίσης:

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Εξόρμηση στην εξοχή! Διέμειναν σε ξενοδοχείο με 10.000 λίρες τη βραδιά 

 

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο τους (Φώτο)

 

 

Home