Thumbnail

Λευτέρης Σουλτάτος: Ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία του γιου του! (Φώτο) Λευτέρης Σουλτάτος: Ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία του γιου του! (Φώτο)

Το ζευγάρι πήγε για Honeymoon στη Disneyland με τα δύο τους μικρά παιδιά
Στη μαγική Disneyland βρίσκονται ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη, λίγες εβδομάδες μετά το γαμήλιο πάρτι που πραγματοποίησαν στη Νάξο για φίλους και συγγενείς. 

Μετά τον μυστικό τους γάμο το ζευγάρι επέλεξε να το γιορτάσει με ένα beach πάρτι για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ λίγες ημέρες μετά πήραν τα δύο τους παιδιά και ταξίδεψαν μέχρι τη Γαλλία. 

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει μαζί του τον γιο του, Μιχαήλ και η Βάσω Λασκαράκη, τη μικρή Εύα, που απέκτησαν από τους προηγούμενους γάμους τους. 

 

Διάβασε ακόμη: Λασκαράκη - Σουλτάτος: Στη Disneyland μετά το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο! (Φώτο)

 

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, τα παιδάκια απολαμβάνουν κάθε στιγμή του ταξιδιού τους, ενώ οι ευτυχισμένοι γονείς ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. 

Μάλιστα ο γνωστός σεφ, ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία του γιου του, αυτών είδαμε για πρώτη φορά ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου με τον γιο του, ένα έχει ακόμα μία μεγαλύτερη κόρη από διαφορετική γυναίκα

 

Διάβασε επίσης: 

Λευτέρης Σουλτάτος: Η κόρη του είναι σεφ και είναι μια κούκλα! (Φώτο)

 

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Το πάρτι του γάμου τους στη Νάξο (Βίντεο)

 

 

Home