Thumbnail

Εύα Τσάχρα: Η πρώην παίκτρια του YFSF παντρεύτηκε και ήταν μια κούκλα (Φώτος) Εύα Τσάχρα: Η πρώην παίκτρια του YFSF παντρεύτηκε και ήταν μια κούκλα (Φώτος)

Ο «κουμπάρος» του ζευγαριού είναι γνωστός Κύπριος τραγουδιστής 
Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε χθες Πέμπτη 11/07, η αγαπημένη τραγουδίστρια Εύα Τσάχρα. 

Η ίδια μας συστήθηκε πριν μερικά χρόνια όταν συμμετείχε στο «The Voice», ενώ συνεργάστηκε με πολλά ονόματα της μουσικής σκηνής. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ «Mamma Mia», ενώ φέτος το ευρύ κοινό τη λάτρεψε μέσα από το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar. 

Η όμορφη τραγουδίστρια λοιπόν, παντρεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της Άλεξ Μπούντρο, με μάρτυρα τον πρώην συμμετέχοντα του «The Voice» και κολλητό της φίλο, τον Κύπριο τραγουδιστή, Άλεξ Οικονόμου.

 

Διάβασε ακόμη: YFSF: Αυτοί είναι οι τέσσερις φιναλίστ του τελικού! (Βίντεο)

 

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Εύα Τσάχρα, αφού ανέβασε φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, φορώντας το λιτό και σέξι νυφικό της, το οποίο όπως μας ενημέρωσε είναι tailor made από ολομέταξο ταφτά και γαλλική δαντέλα.

Στη λεζάντα μάλιστα της φωτογραφίας έγραψε: «Η μέρα αυτή θα μείνει χαραγμένη στην ψυχή μου… Η μέρα που γίναμε σύζυγοι… Σ ευχαριστώ!!

Αυτό το υπέροχο NYΦIKO EINAI ΦTIAΓMENO AΠO TO @sugarnspiceatelier!!!!! EINAI tailor made AΠO OΛOMETAΞO TAΦTA KAI ΓAΛΛIKH ΔANTEΛA. Ευχαριστώ τόσο πολύ την υπέροχη Ναυσικά και τα κορίτσια της για αυτό το αριστούργημα!!

Ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές!!!!».

 

Διάβασε επίσης: 

Κατερίνα Αγαπητού: Παραμένει στον Alpha και αναλαμβάνει νέα καθήκοντα (Φώτο)

 

 

 

Home