Thumbnail

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το σεξιστικό tweet του, εξόργισε τους θαυμαστές του! (Φώτο) Στέφανος Τσιτσιπάς: Το σεξιστικό tweet του, εξόργισε τους θαυμαστές του! (Φώτο)

Ο μεγάλος αθλητής έκανε το μεγαλύτερο «φάουλ» της καριέρας του
Πολλές ήταν οι περιπτώσεις από γνωστά πρόσωπα που υπέπεσαν σε παγίδες, κάνοντας ρατσιστικά σχόλια, με τον κόσμο να αντιδρά επικριτικά εναντίον τους. 

Σε ένα σοβαρό «φάουλ» υπέπεσε και ο δημοφιλής τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, δημοσιεύοντας ένα tweet που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων περί σεξιστικών απόψεων, που ήταν αρκετό να αναστατώσει και τον ίδιο. 

Ο γνωστός τενίστας λατρεύει τα social media και είναι ενεργός καθημερινά με χιλιάδες ακόλουθους ανά τον κόσμο. 

Νωρίς σήμερα Παρασκευή, ο ίδιος προχώρησε σε μια ανάρτηση που στην τελική του γύρισε… «μπούμερανγκ».

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον λογαριασμό του ένα tweet στο οποίο ανέφερε το εξής: «Άραγε, όσες παρκάρουν χάλια να έχουν άπλυτα πιάτα;».

 

Διάβασε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή είναι η αθλήτρια που οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι (Φώτο)

 

Όπως ήταν λογικό μέσα σε λίγα λεπτά η ανάρτηση δέχτηκε πολλά σχόλια, με τους χρήστες του Twitter να του απαντούσαν αρνητικά, δηλώνοντας μάλιστα την απογοήτευση τους για την ανάρτηση του. 

Οι επικριτές του ανέφεραν ότι με το εν λόγω tweet αναπαρήγαγε δυο σεξιστικά στερεότυπα: Το πρώτο είναι της γυναίκας που… δεν ξέρει να οδηγεί και το δεύτερο των γυναικών που έχουν… θέση στην κουζίνα.

 

Διάβασε επίσης: 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μας συστήνει τον 18χρονο αδερφό του! (Φώτο)

 

O Στέφανος Τσιτσιπάς μιλά για την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής του (Βίντεο)

 

 

Home