Thumbnail

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπήκε στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities (Φώτος) Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπήκε στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities (Φώτος)

Δες ποια θέση κατέλαβε – Δε φαντάζεσαι πόσα ήταν τα εισοδήματα του
Στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities σε όλο τον πλανήτη, κατάφερε να μπει ο Έλληνας αθλητής, Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

Το περιοδικό «Forbes» έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα, στην οποία ο δημοφιλής αθλητής μπήκε για πρώτη φορά και μάλιστα στην 75η θέση. Αξίζει να αναφερθεί πως το όνομα του μπήκε και πέρσι σε αντίστοιχη λίστα, για τους πιο ακριβοπληρωμένους κάτω των 30. 

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας διανύει την πιο πετυχημένη περίοδο της ζωής του, ενώ πρόσφατα πήρε το βραβείο του MVP στο NBA. 

Ο ίδιος βρίσκεται στην 75η θέση της λίστας με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 43,2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πίσω του ακολουθούν η Jennifer Lopez, η Sofia Vergara οι Rolling Stones, η Lady Gaga και άλλοι γνωστοί μπασκετμπολίστες. 

 

Διάβασε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA (Βίντεο)

 

Όσον αφορά τη λίστα των παικτών του ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 8η θέση, πίσω από τους Lebron James (89 εκ.δολ.), Carey (79,8ε κ.δολ.), Kevin Durant (65,4 εκ.δολ.), Russell Westbrook (53,7 εκ.δολ.) κα. 

Συνολικά, οι 100 διασημότητες (σε ορισμένες περιπτώσεις δεν πρόκειται για πρόσωπα, αλλά για μουσικά συγκροτήματα) πληρώθηκαν 6,3 δισ. δολάρια προ φόρων το τελευταίο 12μηνο.

Την πρώτη τριάδα απαρτίζουν οι: 

1)    Taylor Swift 185 εκατ. 2)    Kylie Jenner 170 εκατ. 3)     Kanye West 150 εκατ.

 

 

Διάβασε επίσης: 

Τουρίστας έπαθε πλάκα όταν είδε τον Αντετοκούνμπο στη Μύκονο (Βίντεο)

 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ραπάρει με τον Light στα Σεπόλια και αποθεώνεται (Βίντεο) 

 

 

Home