Thumbnail

Ανδρέας Γεωργίου: Δημοσίευσε βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις»  Ανδρέας Γεωργίου: Δημοσίευσε βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις» 

Δες τι ανέβασε ο Κύπριος ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram  
Δύο βδομάδες μετά το τέλος του «Τατουάζ», ο Ανδρέας Γεωργίου συνεχίζει δυναμικά τα γυρίσματα της νέας του σειράς, ενώ όπως έγινε γνωστό, άλλαξε και τηλεοπτική στέγη. 

Οι «8 λέξεις», που υπογράφουν ο ίδιος, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου, θα προβληθεί από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ στην Ελλάδα και στην Κύπρο μέσα από τον Alpha. 

Μάλιστα ήδη κυκλοφορεί στην τηλεόραση το τρέιλερ του νέου σήριαλ με τίτλο «8 λέξεις». Πρόκειται για μια δραματική σειρά στην οποία θα δούμε μεταξύ άλλων τους Πέμη Ζούνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Παρτσαλάκη, Θάλεια Ματίκα, Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσωνα Παπαματθαίου.

 

Διάβασε ακόμη: Αντρέας Γεωργίου: Ετοιμάζει νέα σειρά

 

Ο Αντρέας Γεωργίου μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram νέες φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς, που πραγματοποιούνται στην Κέρκυρα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#backstage #filming #8lexeis in #Corfu for @skaitv.gr and @alphatvcyprus / cameraman Antonis Mikallos / video by @yiannoskamertas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“TOGETHER WE MAKE IT” #mycrew #8lexeis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις

 

Διάβασε επίσης: 

Με αυτό το κανάλι έκλεισε ο Ανδρέας Γεωργίου – Δες πόσο έξυπνα ανακοινώθηκε (Βίντεο) 

 

Ανδρέας Γεωργίου: Μόλις έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση με τη γιαγιά του! (Φώτο)

 

 

Home