Thumbnail

Με αυτό το κανάλι έκλεισε ο Ανδρέας Γεωργίου – Δες πόσο έξυπνα ανακοινώθηκε (Βίντεο)  Με αυτό το κανάλι έκλεισε ο Ανδρέας Γεωργίου – Δες πόσο έξυπνα ανακοινώθηκε (Βίντεο) 

Είναι επίσημο – Οι «Οκτώ λέξεις» κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη 
Τις τελευταίες βδομάδες υπήρχαν έντονα οι φήμες ότι ο Ανδρέας Γεωργίου βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Alpha και το τέλος του «Τατουάζ», χωρίς ωστόσο να υπήρχε κάποια επίσημη ανακοίνωση. 

Ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης, είχε συμφωνήσει με τον ΣΚΑΙ, με το κανάλι να επιβεβαίωσε τα όσα γράφονταν, με τον πιο έξυπνο τρόπο! 

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ, γύρω στα μεσάνυχτα κατά τη διάρκεια του τελικού του «Survivor», προβλήθηκε διαφημιστικό διάλειμμα στο οποίο έπαιξε τρέιλερ με τη νέα σειρά «Οκτώ λέξεις», του Ανδρέα Γεωργίου.

Με την προβολή του τρέιλερ, ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία του Κύπριου ηθοποιού, με τη σειρά να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

 

Διάβασε ακόμη: Ηθοποιός έκπληξη έκλεισε στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (Βίντεο)

 

Μάλιστα λίγη ώρα μετά την προβολή του τρέιλερ, ο Ανδρέας Γεωργίου, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το σήμα του ΣΚΑΙ, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα πως η πραγματική μαγεία φέρνει νέα ξεκινήματα!

Δες την ανάρτηση του: 

 

Διάβασε επίσης: 

Ανδρέας Γεωργίου: Δε φαντάζεσαι ποιες Ελληνίδες ηθοποιοί έκλεισαν για τις νέες του σειρες! (Βίντεο)

 

Ανδρέας Γεωργίου: Μόλις έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση με τη γιαγιά του! (Φώτο)

 

Home