Thumbnail

Συνέντευξη: Ο Μάριος Πρίαμος απαντά στις αδιάκριτες ερωτήσεις μας! (Βίντεο) Συνέντευξη: Ο Μάριος Πρίαμος απαντά στις αδιάκριτες ερωτήσεις μας! (Βίντεο)

Μας αποκάλυψε το ποσό που πληρωνόταν στο Survivor, μίλησε για την προσωπική του ζωή και μας ανέφερε ποιες είναι για τον ίδιο οι πιο σέξι Κύπριες 
Είναι ένα άτομο που ξέρεις πως όταν πρόκειται να μιλήσει, είναι χείμαρρος. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, κατάφερε όχι μόνο να ξεχωρίσει μέσα από το Survivor 1, αλλά να βρίσκεται στην επικαιρότητα μέχρι σήμερα. 

Ο ίδιος ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα μας (βρισκόταν στην Κύπρο πολύ λίγες μέρες), καθώς λόγω της εκπομπής του «Passenger», ταξιδεύει συνέχεια για γυρίσματα. 

Χαλαρός και ευδιάθετος, ο Μάριος Πρίαμος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 1, μας αποκάλυψε το ποσό που πληρωνόταν εβδομαδιαίως στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ μας μίλησε για τη μοναδική εμπειρία που ζει μέσα από τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής του εκπομπής, «Passenger». 

Τέλος, έπαιξε το παιχνίδι των δέκα καυτών – πικάντικων ερωτήσεων και χωρίς να πάρει πάσο (δικαιούταν δύο), απάντησε σε όλες τις αδιάκριτες προσωπικές ερωτήσεις. 

Απάντησε πού του αρέσει να είναι γυμνός, ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έκανε σεξ, ενώ μας ανέφερε τις δικές του πιο σέξι Κύπριες… Θέλεις κι’ άλλα;;;

Δες τη συνέντευξη: 

Διάβασε ακόμη: 

Ο Μάριος Πρίαμος έσωσε παρουσιάστρια που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της!

 

Κύπριος παρουσιαστής έφαγε έντομα και μας το έδειξε στο instagram! (Φώτος)

 

 

Home