Thumbnail

Tα περίεργα αντικείμενα που κουβαλά μαζί της σε κάθε ταξίδι η βασίλισσα Ελισάβετ Tα περίεργα αντικείμενα που κουβαλά μαζί της σε κάθε ταξίδι η βασίλισσα Ελισάβετ

Κι εκεί που νόμιζες ότι τα είχες ακούσει όλα σε αυτή τη ζωή
Πριν από κάθε ταξίδι σε πιάνει μια ανησυχία εάν τα έχεις πακετάρει όλα. Τη βασίλισσα να δεις. Ή μάλλον τους βοηθούς της, γιατί σιγά μην ασχοληθεί κοτζάμ βασίλισσα με το πακετάρισμα.

Κάθε φορά που η βασίλισσα πάει ταξίδι, παίρνει και το παλάτι μαζί. 

Καταρχάς, κουβαλά πάντα μαζί της μια φιάλη με το αίμα της. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο κρυφό ελιξίριο νεότητας, αλλά το κάνει σε περίπτωση που παραστεί κάποια ανάγκη και χρειαστεί μετάγγιση αίματος. Και όπως αντιλαμβάνεσαι, μόνο "γαλοζοαίματο' αίμα γίνεται.  Το ίδιο πρωτόκολλο ισχύει και για τον γιο της Κάρολο. 

Εισβολέας μπήκε στο Buckingham τη στιγμή που η βασίλισσα Ελισάβετ κοιμόταν

Επίσης, πάντα έχει μαζί της ένα μαύρο σύνολο, σε περίπτωση που πεθαίνει εν την απουσία της κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας, έτσι να μπορέσει να το φορέσει προτού κατέβει από το αεροπλάνο. Ο λόγος που καθιέρωθηκε η συγκεκριμένη πρακτική είναι επειδή όταν πέθανε ο πατέρας της, βασιλιάς George, η βασίλισσα Ελισάβετ -που επέστρεψε άρον-άρον από την Κένυα- χρειάστηκε να περιμένει στο αεροπλάνο μέχρι να της φέρουν ένα μαύρο φόρεμα. 

Τι σχέση έχει η Barbra Streisand με τον πρίγκιπα Κάρολο;

Στην ταξιδιωτική λίστα, πρόσθεσε μια τσαγιέρα με το μονόγραμμά της, τσάι earl grey, σαπούνια με άρωμα πεύκου, οικογενειακές φωτογραφίες σε κορνίζα, λουκάνικα από τα Harrods, τζιν, καραμέλες με κριθάρι κι ένα μπουκάλι με καυτό νερό. Μέχρι και χαρτί υγείας κουβαλά και μάλιστα μόνο εκείνη και ο πρίγκιπας Φίλιππος επιτρέπεται να ξεφραγίσουν το χαρτί, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγιεινή τους. Αυτά είναι προβλήματα, όχι αστεία. 

H 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ πήγε στο σουπερμάρκετ (Βίντεο)

 

Πηγή 

Home