Thumbnail

Στέλλα Στυλιανού: Σε αυτή την εκπομπή θα βρίσκεται στον Alpha (Φώτος)  Στέλλα Στυλιανού: Σε αυτή την εκπομπή θα βρίσκεται στον Alpha (Φώτος) 

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες και πότε κάνει πρεμιέρα 
Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί για το πρόγραμμα τους που θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου. 

Ο Alpha Κύπρου ετοιμάζεται να επιστρέψει ανανεωμένος και με καινούργιο πρόγραμμα, τόσο στο ενημερωτικό όσο και στο ψυχαγωγικό τομέα. 

Μεταξύ άλλων η πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου επιστρέφει από τον Σεπτέμβριο, με ποικίλη θεματολογία, με όλες τις πολιτικές εξελίξεις, ιατρικών θεμάτων, κοινωνικά ζητήματα και καλεσμένους στο στούντιο. 

Η εκπομπή που μέχρι πρότινος παρουσίαζε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ανανεώνεται και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. 

 

Διάβασε ακόμη: Στέλλα Στυλιανού: Επιστρέφει στην τηλεόραση

 

Μαζί του θα βρίσκεται και η Στέλλα Στυλιανού, που μετά την απομάκρυνση της από το Omega, βρήκε τηλεοπτική στέγη στον Alpha Κύπρου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyLife, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου θα ξεκινά την εκπομπή με όλη την επικαιρότητα, ενώ αργότερα θα αναλαμβάνει η Στέλλα Στυλιανού με πιο χαλαρή θεματολογία, δίνοντας άλλη νότα στην πρωινή ζώνη του σταθμού. 

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση του τηλεοπτικού διδύμου, που έρχονται με την εκπομπή, «Alpha Καλημέρα». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Στέλλα Στυλιανού: Μιλά πρώτη φορά για την απόλυσή της από το OMEGA! (Βίντεο)

 

Στέλλα Στυλιανού: Βραδινή έξοδο με καυτό μίνι στη Βηρυτό! (Φώτο)

 

 

Home