Thumbnail

Σέξυ Ελληνίδα ηθοποιός μπαίνει στο “Καφέ της Χαράς” και φέρνει τα πάνω κάτω! Σέξυ Ελληνίδα ηθοποιός μπαίνει στο “Καφέ της Χαράς” και φέρνει τα πάνω κάτω!

Το αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του
Καλεσμένος σε κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στο σίκουελ του «Το καφέ της Χαράς» και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το όνομα της ηθοποιού που θα συμμετέχει σε ρόλο έκπληξη στη σειρά.

Είναι γνωστό ότι ετοιμάζεται το σίκουελ της δημοφιλούς σειράς «Το καφέ της Χαράς» που θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1, ο δημιουργός της όμως σε συνέντευξή του στην κυπριακή tv αποκάλυψε την ηθοποιό που «εισβάλει» σε ρόλο – έκπληξη στη σειρά και δεν είναι άλλη από τη Ζέτα Δούκα! Η λαμπερή ηθοποιός θα αναστατώσει το χωριό με τον ερχομό της και ειδικά τον Πώποτα. 

Διάβασε ακόμη: Ζέτα Δούκα: Δείτε την να χορεύει με μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου ...

ZetaDouka01

Διάβασε ακόμη: Ζέτα Δούκα: Μιλά για τη βία που υπέστη σε μια σχέση της (Βίντεο ... 

«Όλα είναι σοβαρά στη σειρά, όλα γίνονται κάτω από σκέψη. Πάντως θα συμμετέχει μαζί μας αυτή τη φορά μια θαυμάσια συνάδελφος και πολύ ωραία γυναίκα, η  Ζέτα Δούκα. Είναι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην πλοκή, σε νέο ρόλο και είναι μία από αυτές που δαιμονίζουν τον Πώποτα. Η Ζέτα είναι ιδανική για να σε δαιμονίσει γιατί είναι ελκυστική και δυναμική γυναίκα!» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Πηγή 

Διάβασε ακόμη: Ζέτα Δούκα: Τα τρυφερά λόγια και το μήνυμα στην κορούλα της (φώτο)

Home