H Meghan Markle πήρε συνέντευξη από τη Michelle Obama

Ένεκα της απόστασης και των υποχρεώσεων της ως νέα μαμά, όπως ήταν λογικό, η Meghan έστειλε τις ερωτήσεις της στη Michelle Obama μέσω μειλ. Εκείνη, όμως, αντί να τη "ξεπετάξει" και να τις δώσει τις καθιερωμένες απαντήσεις, αφιέρωσε χρόνο και χάρισε απλόχερα και γενναιόδωρα τις συμβουλές της, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο συγκροτημένη και αξιόλογη προσωπικότητα είναι. 

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Meghan, καθώς θέλοντας προφανώς να της το ανταποδώσει, έγραψε έναν συγκινητικό πρόλογο, μέσω από τον οποίο περιγράφει την εμπειρία της από τη συνέντευξη με την “τέως πρώτη κυρία και πλέον φίλη”.

Διάβασε ακόμη: Έκλεισε! Η Meghan Markle είναι guest editor στην Vogue και είχε μόνο μια απαίτηση

Η Meghan έγραψε πως έμεινε έκπληκτη από τις απαντήσεις.  Μερικές "απλές ερωτήσεις" (που θα μπορούσε να είχε απαντήσει με μία ή δύο προτάσεις) επέστρεψαν σε εκείνη ως μία προσεκτική, αντανακλαστική και όμορφα επιμελημένη αφήγηση. Μια όμορφη υπενθύμιση όχι του πώς, αλλά του γιατί έχει γίνει μία τέτοια παγκοσμίως αναγνωρισμένη δημόσια προσωπικότητα.”


Η Meghan πρόσθεσε πως θα έκανε διαφορετικά τη συνέντευξη αν ήξερε πως η Michelle θα ήταν τόσο ανοιχτή. “Μοιράζομαι όλα αυτά με εσάς ως αποποίηση των ειδών: αν ήξερα πως η Michelle θα ήταν τόσο γενναιόδωρη στο να κάνει μία συνολική συνέντευξη, οι ερωτήσεις μου θα ήταν πιο μεγάλες, πιο σχολαστικές, πιο ελκυστικές. Θα την είχα πάρει τηλέφωνο και θα συμπεριλάμβανα και τους αστεϊσμούς σε αυτές τις σελίδες, τα γέλια και τους αναστεναγμούς και τον διάλογο ping-pong όπως έγινε. Αλλά με το να ανασχεδιαζόταν αυτό τώρα, θα έκλεβε τα λόγια της Michelle από την αυθεντικότητά τους, η οποία, για μένα, είναι το επίκεντρο αυτού που κάνει αυτό το άρθρο ξεχωριστό.”

 

 

H Michelle πραγματικά ανοίχτηκε για το πώς είναι να μεγαλώνει τις κόρες της, Sasha και Malia, τι της δίδαξε η μητρότητα, όπως και το τι συμβουλές δίνει.

“Το να είμαι μητέρα έχει υπάρξει ένα masterclass στο να αφήνομαι. Όσο κι αν προσπαθήσουμε δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα. Κι ας έχω προσπαθήσει, ειδικά στην αρχή. Ως μητέρες, απλά δεν θέλουμε κανέναν και τίποτα να πειράξει τα μωρά μας. Αλλά η ζωή έχει άλλα σχέδια. Μελανιασμένα γόνατα, δρόμους με εμπόδια και ραγισμένες καρδιές είναι κομμάτι της συμφωνίας. Αυτό που με έκανε να νιώσω ταπεινή και με ενθάρρυνε την ίδια στιγμή ήταν το να βλέπω την ανθεκτικότητα των κόρων μου. Με κάποιους τρόπους, η Malia και η Sasha δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικές. Η μία μιλά ελεύθερα και συχνά, η άλλη ανοίγεται με τους δικούς της όρους. Η μία μοιράζεται τα πιο βαθιά της συναισθήματα, η άλλη είναι ικανοποιημένη με το να σε αφήσει να το βρεις μόνος σου. Καμία προσέγγιση δεν είναι καλύτερη ή χειρότερη, γιατί έχουν μεγαλώσει και οι δύο σε έξυπνες, συμπονετικές και ανεξάρτητες νεαρές γυναίκες, πλήρως ικανές στο να δημιουργήσουν τα δικά τους μονοπάτια.”

 

Διάβασε επίσης: Η Meghan Markle θα γράφει για την Vogue και δεν είμαστε σίγουρες αν το παλάτι συμφωνεί...

Η μητρότητα με έχει διδάξει πως τον περισσότερο καιρό η δουλειά μου είναι να τους δώσω τον χώρο να εξερευνήσουν και να εξελιχθούν στους ανθρώπους που θέλουν να είναι. Όχι αυτές που θέλω εγώ να είναι ή ποια θα ήθελα να είμαι εγώ στην ηλικία τους, αλλά το ποιες είναι, βαθιά μέσα τους. Η μητρότητα με έχει διδάξει επίσης πως η δουλειά μου είναι όχι να ισοπεδώσω ένα μονοπάτι για εκείνες σε μία προσπάθεια να εξαλείψω όλες τις πιθανές αντιξοότητες. Αλλά αντιθέτως, χρειάζομαι να είμαι ένα ασφαλές και σταθερό μέρος για εκείνες να προσγειωθούν όταν αναπόφευκτα αποτυγχάνουν - και να τους δείξω, ξανά και ξανά, πώς να σηκωθούν μόνες τους”.

Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, που αγαπά τόσος κόσμος τη Michelle Obama, παρόλο που δεν τη γνωρίζει προσωπικά. Τώρα, στη λίστα των fan προστέθηκε και η Meghan! 

Δες βίντεο από τα παρασκήνια του τεύχους που επιμέληθηκε η Meghan

 

 Πηγή 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ