Thumbnail

Η Meghan Markle θα γράφει για τη Vogue και δεν είμαστε σίγουρες αν το παλάτι συμφωνεί... Η Meghan Markle θα γράφει για τη Vogue και δεν είμαστε σίγουρες αν το παλάτι συμφωνεί...

Δεν θα πιστέψεις ποιά την πρότεινε για τη ''δουλειά''
Οι φήμες που θέλουν τη Meghan Markle να υπογράφει τη δική της στήλη στη Vogue κάνουν εδώ και κάποιο διάστημα τον γύρο του κόσμου, όμως το παλάτι δεν έχει σχολιάσει κάτι γι'αυτή την πληροφορία... Είναι που δεν ισχύει ή είναι που δεν το θέλει...

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν η Δούκισσα του Σάσεξ είναι σε επικοινωνία τόσο με την βρετανική όσο και με την αμερικάνικη Vogue που στοχεύουν πια να φιλοξενούν μια σταθερή στήλη με την υπογραφή της, στην οποία θα μιλά για ζητήματα που αφορούν στo φιλανθρωπικό της έργο και θέματα σχετικά με την γυναικεία ενδυνάμωση.

Αυτή που φέρεται να εισηγήθηκε κάτι τέτοιο στην Σιδηρά Κυρία της μόδας, Anna Wintour, δεν είναι άλλη από την... Amal Clooney.

Διάβασε ακόμα: Η Kate Middleton εμφανίστηκε στο Wimbledon με τα αγαπημένα της σκουλαρίκια κι εμείς ψάξαμε και τα βρήκαμε!

Όσον αφορά στην είδηση που θέλει την Meghan Markle να κάνει ένα ντεπούτο-έκπληξη στο θρυλικό September Issue του περιοδικού, ως guest editor με μια φωτογράφιση μέσα από το κάστρο στο οποίο διαμένει με τον πρίγκιπα Harry και τον γιο τους Archie, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη κάτι, αφού το παλάτι δεν έχει σχολιάσει επ' αυτού.

Πάντως, σύμφωνα με το πρωτόκολλο απαγορεύεται στα μέλη της βασιλικής οικογένειας που είναι στις πρώτες θέσεις στη σειρά διαδοχής του θρόνου να εργάζονται και ο σύζυγος της Δούκισσας, ο πρίγκιπας Harry είναι στην έκτη θέση. 

Αν πάντως συμβεί αυτό θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για το παλάτι που ποτέ πριν δεν σχετίστηκε τόσο άμεσα με τον τύπο και δεν είμαστε ακόμα σίγουροι αν βρίσκει σύμφωνη την Βασίλισσα. 

Διάβασε ακόμα: To φόρεμα της Kate Middleton στην βάπτιση του Archie ήταν μια πολύ γλυκιά αναφορά στην πριγκίπισσα Diana

Home