Thumbnail

Ποια δημοφιλής και αγαπημένη ξένη σειρά επιστρέφει μετά από 25 χρόνια; (φωτο) Ποια δημοφιλής και αγαπημένη ξένη σειρά επιστρέφει μετά από 25 χρόνια; (φωτο)

Το NBC επιβεβαίωσε ολόκληρο το καστ.
Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η γνωστή τηλεοπτική σειρά εμφανίστηκε στις οθόνες μας για πρώτη φορά. Κι αυτή την επέτειο, την γιορτάζει πανηγυρικά το αμερικανικό δίκτυο NBC.

Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, ένας pop up χώρος στην καρδιά της Νέας Υόρκης, θα δημιουργηθεί από το μηδέν, μεταφέροντάς μας στα σκηνικά της τηλεοπτικής σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες.  Τα "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ" και μάλιστα ο χώρος που θα φιλοξενηθεί η σειρά στο Soho της Νέας Υόρκης, θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό, από τις 7 Σεπτέμβρη μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.

Διάβασε ακόμη:  Τι έφερε κοντά τη Jennifer Aniston με τον Justin Theroux; | MyLife

friends02

Διάβασε ακόμη:  Jennifer Aniston: Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ! (Φώτο + Βίντεο ...

Ο χώρος θα περιλαμβάνει συνολικά εννέα δωμάτια! Ο κάθε κύριος πρωταγωνιστής θα έχει το δικό του, ενώ τα άλλα τρία δωμάτια θα διαμορφωθούν όπως ακριβώς ήταν τα δωμάτια αγαπημένων χώρων στη σειρά. Παραδείγματος χάριν, όπως το Central Perk και το διαμέρισμα του Joey.

Friends01

Διάβασε ακόμη: H Jennifer Aniston φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ (Φωτό ... 

Το NBC ανακοίνωσε μάλιστα ότι όλοι οι πρωταγωνιστές θα είναι στη θέση τους - Κόρτνεϊ Κοξ , Τζένιφερ Ανιστον , Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρρι, Ματ Λεμλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ.

 

Home