Thumbnail

Είναι επίσημο: Μουσείο αφιερωμένο στην Rihanna!  Είναι επίσημο: Μουσείο αφιερωμένο στην Rihanna! 

Στο Μουσείο Επιστημών στη Βοστόνη οι θαυμαστές της απολαμβάνουν ήδη τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.
Το δικό της μουσείο αποκτά η διάσημη τραγουδίστρια.  H πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος, πατρίδα της διάσημης τραγουδίστριας και σχεδιάστριας μόδας, Rihanna, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα μουσείο μόνο για την σταρ της pop και R&B.

Η Μία Αμόρ Μότλεϊ, πρωθυπουργός της πατρίδας της, θέλει να τιμήσει την Rihanna, η οποία το 2018 ορίστηκε πρέσβειρα από την κυβέρνηση των Μπαρμπέιντος, με καθήκοντα που συνδέονται με την εκπαίδευση, τον τουρισμό και τις επενδύσεις.

Διάβασε ακόμηΑυτό είναι το άρωμα που φοράει η Rihanna κι έχει τρελάνει τους πάντες

«Είναι τώρα η πιο επιτυχημένη γυναίκα καλλιτέχνις σε ολόκληρη την υδρόγειο, κατά τη γνώμη μου αξίζει να αναγνωριστεί ως ζωντανός μύθος των Μπαρμπέντος» δήλωσε η πρωθυπουργός, η οποία βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με την οικογένειά της τραγουδίστριας. 

Διάβασε ακόμηTo κοριτσάκι που είναι φτυστό η Rihanna (Φωτό) | MyLife

Rihanna

Το μουσείο θα δημιουργηθεί σε κτίριο στην οδό Γουέστμπερι της πρωτεύουσας των Μπαρμπέιντος. Ήδη οι θαυμαστές της RiRi, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την απόλυτη «Εμπειρία Ριάνα» (Rihanna Experience) στο Μουσείο Επιστημών στη Βοστόνη, όπου σε Πλανητάριο παρουσιάζεται ένα σόου με φώτα και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.  

Δείτε ακόμη: Rihanna: Σε ποια πόλη έχει μετακομίσει τον τελευταίο χρόνο; | MyLife

Rihanna01

Πηγή

Home