Thumbnail

Αυτό είναι το άρωμα που φοράει η Rihanna κι έχει τρελάνει τους πάντες Αυτό είναι το άρωμα που φοράει η Rihanna κι έχει τρελάνει τους πάντες

Όλοι οι διάσημοι συμφωνούν πως μυρίζει σαν το πιο θεϊκό ''επιδόρπιο'' στον κόσμο
Ένας χαμούλης έχει προκληθεί αυτές τις μέρες στα social media και αιτία είναι η Rihanna. Πιο συγκεκριμένα η... μυρωδιά της. Το κακό κορίτσι της μουσικής σκηνής άθελά της έχει γίνει viral κι αυτό μέσα από το στόμα των διάσημων φίλων της.

Ένας χρήστης του Twitter και πιθανό τρελός φαν της σταρ, δημοσίευσε στο Twitter μια σειρά από videos με διάσημους να εξομολογούνται ότι η Rihanna μυρίζει παραδεισένια. Από την Jennifer Lawrence και την Cardi B μέχρι την διάσημη beauty blogger Nikkie Tutorials και τον Nick Jonas όλοι είχαν κάτι κοινό να πουν για την RiRi όταν την συνάντησαν, ότι ''μυρίζει σαν το πιο θεϊκό επιδόρπιο στον κόσμο''.

Διάβασε ακόμα: Είσαι έτοιμη για μια skincare σειρά από την Rihanna

Εννοείται, πως λιτοί και δεμένοι βάλθηκαν να ανακαλύψουν το άρωμα του διάσημου κοριτσιού της μόδας και μετά από εκτεταμένη έρευνα μάθαμε το ''μαγικό'' φίλτρο... Όπως φαίνεται η επιχειρηματίας και σταρ της μουσικής σκηνής εδώ και τουλάχιστο τρία χρόνια φοράει ένα συγκεκριμένο άρωμα, κι αυτό δεν είναι άλλο από το Love Don't be Shy by Killian. Την αποκάλυψη έκανε η καλή της φίλη @StylishGent στο Twitter το 2016 με ένα video με την Rihanna στο background να δείχνει φανερά ενοχλημένη που αποκαλύφθηκε το μυστήριο πίσω από την μυρωδιά της. 

Killian Love don't be shy

Πρόσφατα ωστόσο η beauty YouTuber Jackie Aina, αναφέρθηκε σε μια συνάντησή της με την RiRi τον περασμένο Απρίλιο όπου και επιβεβαίωσε ότι το ''bad girl'' εξακολουθεί να φοράει το αγαπημένο της άρωμα μέχρι και σήμερα. Αφού διαπίστωσε πόσο υπέροχα μυρίζει και η ίδια, έτρεξε να συγκρίνει την μυρωδιά της με αυτή του αρώματος και -guess what?- ήταν αυτή ακριβώς. Φυσικά έσπευσε στο Instagram να μοιραστεί με τους followers της την μεγάλη είδηση και πλέον το μυστήριο λύθηκε... Με νότες κορυφής από κίτρο και λευκά πέταλα και νότες βάσης ζαχαρωτά, όπως βανίλια, marshmallow και καραμέλα το συγκεκριμένο άρωμα θα γίνει το πιο πιθανό η επόμενη αγορά πολλών γυναικών εκεί έξω.

Διάβασε ακόμα: Αυτοί είναι οι beauty κανόνες της Rihanna σύμφωνα με τη makeup artist της

 

Home