Thumbnail

Ο Λούης Πατσαλίδης αποχώρησε από το Klik Fm Ο Λούης Πατσαλίδης αποχώρησε από το Klik Fm

Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και έφυγε από τον ραδιοφωνικό σταθμό με ανάρτηση του στο Facebook
Ο γνωστός stand-up comedian που κρατούσε τα πρωινά συντροφιά τους ακροατές τον τελευταίο καιρό από τη συχνότητα του “Κlik fm” παρέα με τον Τάσο Σταυρίδη και την Μαρία Παπακώστα, αποφάσισε μετά από τρία χρόνια να αποχωρήσει. 

"H ζωή κάνει κύκλους. Μη λυπάσαι για κάτι που τελειώνει γιατί τίποτα δεν χάνεται. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή.  Μετά από 3 χρόνια λοιπόν ο κύκλος μου στον Klik FM (Cyprus) ολοκληρώνεται σήμερα!" είπε ο Λούης Πατσαλίδης μέσω του Facebook, ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο και όλους τους συνεργάτες του και αποχώρησε. 

"Ευχαριστώ πολύ ολους τους φίλους ακροατές που για 3 χρόνια ξυπνούσαν καθημερινά μαζί μας! Ευχαριστώ και τους φίλους συναδέλφους που ήμασταν μαζί Tasos Stavridis και Tasos Theodorou αρχικά, και Maria Papacosta και Μίσκα μετέπειτα!!!"

Διάβασε ακόμη: Λούης Πατσαλίδης – Τεύκρος Νεοκλέους: Μόλις κυκλοφόρησε το ...

LouisPatsalides

Διάβασε ακόμη: Λούης Πατσαλίδης: Ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Alpha ...

Ο Κύπριος παρουσιαστής δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχαριστίες του και στο σταθμό:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διεύθυνση του ΚΛΙΚ και στον φίλο μου Μάριο Αργυρίδη καθώς και σε όλα τα παιδιά μπροστά και πίσω από τα μικρόφωνα! Χριστιανα, Κατερίνα, Τρυφωνα, Βίκυ, BO, Γιώργο, Τζώρτζια, Άγγελε, Εριλένα, Θεοδωση, Αντρέα, Μάριε, Ξενια, Πάνο, Κοραλλία, Ευη, Μιχαλακη και Ραφαέλα!!!!

Διάβασε ακόμη:  Λούης Πατσαλίδης: Η παιδική φωτογραφία με τον αδελφό του (Φώτο ...

 

Home