Thumbnail

Συγκινεί η Έλια Ιωαννίδου: Αναπολεί τον πατέρα της που δεν βρίσκεται πια στη ζωή Συγκινεί η Έλια Ιωαννίδου: Αναπολεί τον πατέρα της που δεν βρίσκεται πια στη ζωή

Το τρυφερό post με αφορμή τη μέρα των γενεθλίων του
H αγαπημένη ηθοποιός έχει εκφράσει και στο παρελθόν πόσο της κοστίζει η απώλεια του πατέρα της. Χθες, ειδικά, που είχε τα γενέθλια του, η απουσία του ήταν ακόμη πιο έντονη για εκείνην.

Η Έλια Ιωαννίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μια φωτογραφία που αναγράφει τη σημαντικότητα του πατέρα στη ζωή ενός παιδιού, με την ίδια να γράφει μερικά λόγια αγάπης στον δικό της πατέρα, που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Διάβασε ακόμη: Έλια Ιωαννίδου: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά! (Φώτο)

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, έγραψε: «Σήμερα έχεις γεννέθλια... κρίμα που δεν μπορώ να σε σφίξω στην αγκαλιά μου τζιαι να σε πνίξω με τα φιλιά μου ... τζιαι να μου πείς κανεί Ελιούσκα μου... σ’αγαπώ....»

 Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απώλεια του πατέρα της λίγο πριν παντρευτεί, στην τηλεοπτική εκπομπή του TVOne "Έλα να δεις", λέγοντας πόσο δύσκολο της ήταν που δεν θα τον είχε στο πλευρό της εκείνη την τόσο σημαντική μέρα για εκείνη. 

Διάβασε: Έλια Ιωαννίδου: Συγκινεί μιλώντας για την απουσία του πατέρα της από το γάμο της! (Βίντεο)

 

 

 

Home