Thumbnail

RIHANNA: "Στην Αμερική είναι πιο εύκολο να πάρεις όπλο, αντί για βίζα!" RIHANNA: "Στην Αμερική είναι πιο εύκολο να πάρεις όπλο, αντί για βίζα!"

Εξοργισμένη με τον Donald Trump. Δες τι δήλωσε για τις τρομοκρατικές επιθέσεις
Η γνωστή τραγουδίστρια της R&B και της ποπ, Rihanna, τα "βάζει" με τον Donald Trump, καθώς εξοργίστηκε με τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τις τρομοκρατικές επιθέσεις. 

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Rihanna «επιτέθηκε» στον πρόεδρο των ΗΠΑ σχετικα με τις δηλώσεις που έκανε μετά τις δύο πολύνεκρες επιθέσεις σε Τέξας και Οχάιο. Ο Donald Trump απέφυγε στις δηλώσεις του να χρησιμοποιήσει τη λέξη «τρομοκρατία», γεγονός που ενόχλησε πολλούς, ανάμεσά τους και την δημοφιλή τραγουδίστρια.

Διάβασε ακόμη: Είναι επίσημο: Μουσείο αφιερωμένο στην Rihanna! | MyLife

Rihanna03

Διάβασε ακόμη: Rihanna: Σε ποια πόλη έχει μετακομίσει τον τελευταίο χρόνο; | MyLife

Με ανάρτηση της στο Instagram τόνισε το λάθος του Trump και σχολίασε οτι στην Αμερική είναι πιο εύκολο να πάρεις όπλο, αντί για βίζα!

«Φαντάσου έναν κόσμο που είναι πιο εύκολο να πάρεις αυτόματο όπλο, παρά βίζα! Φαντάσου έναν κόσμο που χτίζεις τείχος για να κρατήσεις τους τρομοκράτες μέσα στις ΗΠΑ!», έγραψε αγανακτισμένη η Rihanna  και έστειλε τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων.

Διάβασε ακόμη: To κοριτσάκι που είναι φτυστό η Rihanna (Φωτό) | MyLife

Πηγή

Home