Thumbnail

Αποκλειστικό! Αυτή είναι η νέα είσοδος στην εκπομπή "Όλα Καλά" Αποκλειστικό! Αυτή είναι η νέα είσοδος στην εκπομπή "Όλα Καλά"

Δες ποια δημοσιογράφος εντάσσεται στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ
Tι και αν είναι Αύγουστος. Η ομάδα του Mylife έψαξε και έμαθε ποια πολλά υποσχόμενη δημοσιογράφος εντάσσεται στην εκπομπή του Sigma "Όλα καλά".

Η εκπομπή "Όλα καλά" συνεχίζει τη νέα σεζόν, με δυο απουσίες, αυτή της Τζώρτζιας Παναγή και αυτή του Andrew George Ευτυχίου. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου γεμίζει τις μπαταρίες της στη Νάξο, αλλά οι προετοιμασίες της εκπομπής της, την αρχισυνταξία της οποίας θα έχει ο Τάσος Θεοδώρου, ο οποίος μετακόμισε πολύ πρόσφατα στο κανάλι του Παρισσινού, φαίνεται ότι συνεχίζονται κανονικά. 

Διάβασε: Έκανε πρεμιέρα το "Όλα Καλά" στο ΣΙΓΜΑ! Δες την έναρξη της εκπομπής (Βίντεο)

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ μας, το νέο πρόσωπο που θα ενισχύσει την ομάδα, είναι η νεαρή δημοσιογράφος Άντρη Χατζηχριστοδούλου, η οποία την περασμένη σεζόν ήταν και πάλι στο πλευρό του Τάσου Θεοδώρου, στην εκπομπή "Ελα να δεις". 

Προφανώς, οι χημείες των δυο μεταξύ τους δένουν, έτσι ο γνωστός παρουσιαστής την ήθελε στο πλευρό του και τη νέα χρονιά. 

Διάβασε ακόμη: Κωνσταντίνα Ευριπίδου - Τζώρτζια Παναγή: Τσακώθηκαν στον αέρα της εκπομπής! Απίστευτο ξεκατίνιασμα (Βίντεο)

 

olakalateam

Διάβασε επίσης: Είναι επίσημο! "Κλείδωσε" η ομάδα του "ΟΛΑ ΚΑΛΑ" (Φωτό)

 

 

Home