Thumbnail

Κώστας Βουτσάς: “Τα έχω μοιράσει όλα στα παιδιά μου” Κώστας Βουτσάς: “Τα έχω μοιράσει όλα στα παιδιά μου”

Διαψεύδει όσα ακούστηκαν για τη διαθήκη του
Διέψευσε κατηγορηματικά ότι προχώρησε σε αλλαγές στη διαθήκη του λόγω της γέννησης του γιου του, Φοίβου, ο Κώστας Βουτσάς.

Ο βετεράνος του ελληνικού σινεμά διαψεύδει ότι έκανε αλλαγές στην περιουσία των παιδιών του από τους προηγούμενους γάμους του. Δεν δίστασε να αναφερθεί δημόσια στη διαθήκη του και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

“Όχι τέτοια πράγματα! Βλακείες είναι αυτά!" είπε ο Κώστας Βουτάς και ξεκαθάρισε: "Θα κάνω τέτοια πράγματα εγώ; Ούτε που το σκέφτομαι αυτό το πράγμα! Θα αλλάξω εγώ την περιουσία, να την πάρω από τα παιδιά μου; Τα έχω μοιράσει όλα.».

Διάβασε ακόμη: Η τρυφερή selfie του Κώστα Βουτσά μαζί με τη γυναίκα και τον γιό ...

costasvoutsas02

Διάβασε ακόμη: Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί το «αντίο» του στον Φαίδωνα Γεωργίτση ...

Επίσης, για άλλη μια φορά, ο Κώστας Βουτσάς δήλωσε ότι οι γυναίκες στη ζωή του έχουν παίξει κομβικό ρόλο, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει συνάψει και παράλληλες σχέσεις: «Η ζωή μου δεν είχε τσιγάρο, τζόγο, ναρκωτικά. Η ζωή είχε θέατρο και γυναίκες". 

Εξομολογήθηκε μάλιστα, πως ποτέ δεν αποκάλυψε τα ονόματα αυτών που ήταν σε σχέση και δεν μαθεύτηκε:

«Τώρα βέβαια, οι γυναίκες της γενιάς μου είναι λίγο μεγαλούτσικες, πολλές δεν ζουν, άλλες που ζουν είναι γριούλες. Ποτέ δεν έχω πει με ποιες ήμουν, εκτός από αυτές που ήξεραν, ποτέ δεν εξέθετα γυναίκα».

Κύριος όπως πάντα ο Κώστας Βουτσάς!

Διάβασε ακόμη: 9 επώνυμοι Έλληνες που έγιναν μπαμπάδες σε μεγάλη ηλικία! | MyLife

Πηγή

Home