Thumbnail

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου: Διακοπές με τα παιδιά του στο Λονδίνο! (Αποκλειστικές φωτογραφίες) Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου: Διακοπές με τα παιδιά του στο Λονδίνο! (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

Δες το υπέροχο album των διακοπών τους
Όλοι αναμένουμε την καλοκαιρινή περίοδο για να χαλαρώσουμε, να περάσουμε όμορφα και να ζήσουμε υπέροχες στιγμές.  Ανέμελο καλοκαίρι είχε και ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, που ταξίδεψε εκτός Κύπρου με τα δυο του παιδιά, τον Αντρέα και την Αριάδνη του. 

Ο Κύπριος δημοσιογράφος, επιστρέφει δυναμικά στις οθόνες μας σε λιγότερο από… 24 μέρες, ωστόσο, ταξίδεψε στο εξωτερικό και έζησε ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής του! 

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του δημοσιογράφου στο MyLife, «ταξίδευαν συνέχεια με τρένα και επισκέφθηκαν 3 μαγικές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου: το Λονδινο, το Μαντσεστερ και το Λίβερπουλ! Δεν παρέλειψαν μάλιστα να επισκεφθούν και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ!

Διάβασε ακόμη:  Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου: Η κόρη του έχει γενέθλια και ανέβασε ... 

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε και στην ολοκαίνουργια πρωινή εκπομπή του "Alpha Καλημέρα" αλλά και στις «24ΩΡΕΣ», καθώς βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τις νέες ιστορίες που θα επιλέξει να προβάλει στο γυαλί, διότι… υπάρχουν ακόμα πολλές που αξίζει να λεχθούν!

Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο MyLife: «Γέμισα τις μπαταρίες μου, ενόψει μιας σεζόν που έρχεται γεμάτη προκλήσεις, αφού πέραν από τις 24 ΩΡΕΣ, όπου ο πήχης είναι ήδη ψηλά, αρχίζουμε και το "Alpha Καλημέρα" με την Στέλλα Στυλιανού και μια ομάδα νέων παιδιών. Στόχος μας είναι, μια διαφορετική πρόταση για ένα πρωινό ξύπνημα που θα τα έχει όλα. Ενημέρωση, κοινωνικά θέματα, θέματα υγείας και όχι μόνο».  

Δες εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το ταξίδι του Κωνσταντίνου με τα παιδιά του. 

con1

 

con2

Διάβασε ακόμη: Στέλλα Στυλιανού: Σε αυτή την εκπομπή θα βρίσκεται στον Alpha ... 

con3

con4

con5

Διάβασε ακόμη:   Παρουσιαστές του Alpha Κύπρου είναι ζευγάρι! (Φώτος) | MyLife 

con6

con7

Home