Thumbnail

Δες πόσο χρονών έγινε ο κούκλος γιος της Θέκλας Πετρίδου (φωτος) Δες πόσο χρονών έγινε ο κούκλος γιος της Θέκλας Πετρίδου (φωτος)

Το τρυφερό ποστ της ψυχολόγου
Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Λάζαρος Πανταζής και η μητέρα του θέλησε να του στείλει τις ευχές της και μέσω των social media.    

Η Θέκλα Πετρίδου ανάρτησε φωτογραφίες του 22χρονου Λάζαρου από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα και έγραψε:

"Λάζαρε ! Πριν 22 χρόνια, στις 13 Αυγούστου του 1997, ημέρα Τετάρτη, ήρθες στον κόσμο στις 1.45 πμ. Προσπαθούσες να γεννηθείς από την προηγούμενη μέρα το πρωί! Ένα μωρό τεράστιο. 4 κιλά και 200 γραμμάρια βάρος και 56 εκατοστά μήκος. Όταν σε είδα για πρώτη φορά ένιωσα ό,τι πιο σπουδαίο είχα νιώσει μέχρι τότε. Ήμουν στην ηλικία σου, 22 χρονών. Από τότε σκεφτόμουνα πως θα ήταν η ζωή μας όταν θα είχες ακριβώς την μισή μου ηλικία... Εσύ 22 και εγώ 44. 

Και είναι πολύ καλύτερη από ότι την φαντάστηκα και την οραματίστηκα. Δεν ήταν εύκολη πορεία, σε καμία περίπτωση δεν σου συστήνω να γίνεις γονιός τόσο μικρός, ούτε σε οποιοδήποτε άλλο νέο παιδί. Δεν ήταν εύκολη πορεία, αλλά άξιζε τον κόπο, αγάπη μου. 

Εύχομαι να ζήσεις όπως γουστάρεις κι αγαπάς, να επιτύχεις τους στόχους και το όραμα σου και να είσαι χαρούμενος και ευχαριστημένος. Αγαπώ σε. ♥️ "

Διάβασε ακόμη: Θέκλα Πετρίδου: Στην αποφοίτηση του γιου της Λάζαρου στην ...

lazarospantazis

Πολλές φορές η Κύπρια ψυχολόγος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε από την εκπομπή που έκανε στο Σίγμα στον γιο της «που έγινε μια σημαντική αφορμή για να γράψει το τελευταίο της βιβλίο».

petridou5

Διάβασε ακόμη: Θέκλα Πετρίδου: Απέρριψε πρόταση για εβδομαδιαία εκπομπή! | MyLife

petridou

Διάβασε ακόμη: Θέκλα Πετρίδου: Παραιτήθηκε από το ΣΙΓΜΑ! Μάθε όλο το ρεπορτάζ ...

petridou3

Home