Thumbnail

Όλα τα ονόματα των παιδιών του Σάκη ξεκινούν με ΑΛΦΑ Όλα τα ονόματα των παιδιών του Σάκη ξεκινούν με ΑΛΦΑ

Μάθε το γιατί... υπάρχει λόγος!
Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο Σάκης έχει δώσει στα τέσσερα παιδιά του ονόματα που αρχίζουν από άλφα, είναι καιρός να λυθεί η απορία σου.

Πράγματι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που όλα τα παιδιά του έχουν όνομα που αρχίζει από το γράμμα ΑΛΦΑ.

Όπως ξέρεις πολύ καλά, ο Σάκης έχει πλέον τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη: Την Αναστασία (10 ετών), τον Αλέξανδρο (7 ετών), την Αριάδνη (6 ετών) και τον μικρούλη Απόλλωνα (2 ετών). Εάν συμπεριλάβεις στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος (το βαφτιστικό όνομα του Σάκη) και Αικατερίνη (το βαφτιστικό όνομα της Κάτιας), τότε τα ονόματα από Α στην οικογένεια γίνονται έξι.

Διάβασε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: Κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη και ...

sakis

Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτήν την επιλογή;

Όπως έχει αποκαλύψει ο τραγουδιστής, διάλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα διότι θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό!

«Ξεκίνησε έτσι και μας άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του.

Διάβασε ακόμη: Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Διακοπές με τα παιδιά τους πάνω σε ...

sakis2

Το ίδιο σκεπτικό φαίνεται να έχει και η Kris Jenner, η οποία έχει δώσει σε όλα τα παιδιά της ονόματα που ξεκινούν από το ίδιο γράμμα.  Για την Kris το «τυχερό» γράμμα είναι το K και έτσι επιλέχθηκαν τα ονόματα Kourtney, Kim, Khloe, Kendall και Kylie. 

Διάβασε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: Συγκινεί η ανάρτηση του ένα χρόνο μετά τις φωτιές ...

Πηγή

Home