Thumbnail

Σάκης Ρουβάς: Κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη και λιώνει το διαδίκτυο (Βίντεο) Σάκης Ρουβάς: Κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη και λιώνει το διαδίκτυο (Βίντεο)

Η δημόσια εξομολόγηση του κορυφαίου σταρ στην πανέμορφη γυναίκα του
Χθες, Τετάρτη 3 Ιουλίου, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είχαν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, καθώς την ίδια ημέρα το 2017, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση των τεσσάρων παιδιών τους. 

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε ανήμερα των γενεθλίων του όμορφου μοντέλου, που έδωσαν το παρών τους λαμπερά ονόματα της showbiz και όχι μόνο. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι λοιπόν, έκλεισαν χθες δύο χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου, ενώ ταυτόχρονα γιόρτασαν και τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη!

Ο Σάκης Ρουβάς, ανεβάζοντας ένα βίντεο με τους δύο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με ένα απρόοπτο να σκορπά γέλια στο ζευγάρι. 

 

Διάβασε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: Κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη (Φώτο)

 

Στη λεζάντα μάλιστα έγραψε για τη γυναίκα της ζωής του:«Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα την στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου... γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyaniversary #love #happiness #miazoimazi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

 

Διάβασε επίσης:

Ρουβάς – Ζυγούλη: Το φωτογραφικό album από τη βάφτιση του μικρού Απόλλωνα

 

Σάκης Ρουβάς: Πήγε σε ταβέρνα με τον πεθερό του σε χωριό της Λάρισας και έγινε χαμός! (Βίντεο)

 

 

Home