Thumbnail

Χρύσω Λέφου: Η πιο αγαπητή chef της κυπριακής τηλεόρασης Χρύσω Λέφου: Η πιο αγαπητή chef της κυπριακής τηλεόρασης

Ποιο είναι το μεγαλύτερό της όνειρο;
Μαγειρεύει και το χαίρεται!  Η κουζίνα είναι ο ζωτικός της χώρος. Όλα τα χαμόγελα που χρειάζεται κάθονται γύρω από το τραπέζι.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί για τις «Χρυσές Συνταγές» της; Αγάπη, Χιούμορ, Όρεξη και Γνώση!

Η αγαπημένη chef και δημοσιογράφος Χρύσω Λέφου, έχει καταφέρει να μεταδώσει στις Κύπριες νοικοκυρές την αγάπη της για το καλό, σπιτικό φαγητό. Σίγουρα θα την πετύχατε στην τηλεόραση του ΡΙΚ, στην εκπομπή μαγειρικής «Χρυσές Συνταγές» μαζί με την Αγγελική Νικηφόρου και την Γαλάτεια Παμπορίδη.

Αυτή τη στιγμή η Χρύσω βρίσκεται στο στούντιο και τεστάρει τα φαγητά της… καθώς η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου

Διάβασε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτή είναι η νέα είσοδος στην εκπομπή "Όλα Καλά .

Δες την να φτιάχνει κέικ με ανανά

και σπανακόπιτα...

spanakopita

Σε μια απολαυστική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TV Mania, η Χρύσω Λέφου, μεταξύ άλλων, είπε ότι της αρέσει πολύ να ανακαλύπτει καινούργιες παραδοσιακές συνταγές:

«Νιώθω απίστευτη δημιουργικότητα όταν βρίσκομαι δίπλα σε γιαγιάδες και ανακαλύπτω όλα τους τα μυστικά. Είναι από τις καλύτερες και πιο ενθουσιώδεις επαγγελματικές μου στιγμές».

Ποιο είναι όμως το μέρος που την ηρεμεί περισσότερο; 

Δίπλα στο κύμα φυσικά! Φτάνει να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα: «Χαλαρώνω απίστευτα σε οποιοδήποτε μέρος περιβάλλεται από θάλασσα. Λατρεύω να κάνω περιπάτους με το σύζυγό μου αλλά και το γεύμα με την οικογένειά μου στην αγαπημένη μας ψαροταβέρνα στο Ζύγι».

Αν οι μυρωδιές των φαγητών της, πάντως, δεν κατάφεραν να ξεπηδήσουν από τα τηλεοπτικά πλατό ως την κουζίνα σας, μια βόλτα μέχρι το εστιατόριο της στην Κοφίνου, θα σας πείσει!

Διάβασε ακόμη: Κωνσταντίνα Δημητρίου: Η Κύπρια παίκτρια του Master Chef κολάζει ...

 chrysolefou2

Όσο για το μεγαλύτερό της όνειρο;  

«Πολλά ταξίδια. Θα ήθελα να ταξιδέψω στα πιο απίθανα μέρη. Να ζήσω την περιπέτεια. Είναι ένα όνειρο αλλά πού ξέρεις; Ποτέ μη λες ποτέ ανέφερε.

Διάβασε ακόμη: Θέκλα Πετρίδου: Απέρριψε πρόταση για εβδομαδιαία εκπομπή! | MyLife

Home