Thumbnail

Κατερίνα Στικούδη: Κάνει στροφή στην καριέρα της! Αφήνει το τραγούδι; (Φώτο) Κατερίνα Στικούδη: Κάνει στροφή στην καριέρα της! Αφήνει το τραγούδι; (Φώτο)

Δε φαντάζεσαι που θα δούμε τη σέξι τραγουδίστρια 
Η φετινή χρονιά ήταν για την Κατερίνα Στικούδη μια γεμάτη σεζόν πετυχημένη, ιδιαιτερα με τη συμμετοχή της στο show του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar».

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τη ξεγνοιασιά των διακοπών της, ενώ αναστατώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις πόζες και τα μικροσκοπικά της μπικίνι. 

Σύμφωνα ωστόσο με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η ίδια αναμένεται να κάνει στροφή στην καριέρα της και μάλιστα πολύ σύντομα. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται να συμμετέχει στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 που θα έχει τίτλο «Αν ήμουν πλούσιος», με τους ιθύνοντες του καναλιού να ποντάρουν πολλά στο ταλέντο της.

 

Διάβασε ακόμη: Μεγάλη διάκριση για την Κατερίνα Στικούδη! Δες που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα (Φώτο)

 

Μάλιστα οι προετοιμασίες όσον αφορά στο σίριαλ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και στο κανάλι του Αμαρουσίου υπάρχει η σκέψη να ενταχθεί η συγκεκριμένη σειρά στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1, αφού ποντάρουν πολλά σε αυτή. 

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στράτος Μαρκίδης, που έχει υπογράψει «χρυσές επιτυχίες» στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτή την περίοδο στελεχώνεται το καστ των ηθοποιών, το οποίο αποτελείται από τους Κάρμεν Ρουγγέρη, Σωτήρη Καλυβάτση, Κώστα Αποστολάκη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Κατερίνα Γερονικολού.

Η εντυπωσιακή performer είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται μετά την συμμετοχή της στο show μεταμφιέσεων, με τις προτάσεις να πέφτουν βροχή. Όπως όλα δείχνουν θα συνδυάσει τραγούδι και σήριαλ, σε μια απαιτητική σεζόν. 

 

Διάβασε επίσης: 

Κατερίνα Στικούδη: Ως άλλη Nicki Minaj αναστάτωσε το Your Face Sounds Familiar (Βίντεο)

 

Κατερίνα Στικούδη: Μείναμε με το στόμα ανοικτό! Συγκλονιστικά ίδια με την Conchita (Βίντεο)

 

 

Home