Thumbnail

Γιώτα Κουφαλίδου: Η συγκινητική ανάρτηση της για τον μικρό Αντώνη! (Φώτο) Γιώτα Κουφαλίδου: Η συγκινητική ανάρτηση της για τον μικρό Αντώνη! (Φώτο)

Η αγαπημένη παρουσιάστρια στήριξε από την αρχή την προσπάθεια της οικογένειας
Από νωρίς σήμερα το πρωί, έγινε γνωστή η είδηση που αφορά τον μικρό Αντώνη και την κάλυψη όλων των εξόδων, για τη θεραπεία της σπάνιας ασθένειας του. 

Συγκεκριμένα ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Υγείας, έγινε γνωστό πως το κράτος θα καλύψει όλα τα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού Αντώνη, που τις τελευταίες ημέρες η ιστορία του συγκίνησε το Παγκύπριο και όχι μόνο. 

Μέσα από τα social media, πολλοί ήταν εκείνοι που στήριξαν την προσπάθεια της οικογένειας, ανάμεσα τους και γνωστοί Κύπριοι.

Απ’ την πρώτη στιγμή η αγαπημένη παρουσιάστρια Γιώτα Κουφαλίδου καλούσε τον κόσμο για βοήθεια, ενώ με την δημοσιοποίηση της είδησης νωρίτερα σήμερα, η ίδια προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση. 

 

Διάβασε ακόμη: Γιώτα Κουφαλίδου: Ανήμερα της Κοίμησης της Θεοτόκου ανέβασε φωτογραφία από την τελευταία της χημειοθεραπεία!

 

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία του μικρού Αντώνη, όπου πάνω έγραψε: «Τελικά υπάρχει μεγάλη ανθρωπιά. Ένα μεγάλο μπράβο στον Υπουργό Υγείας. Η Παναγιά δίπλα τον Αντώνη μας». 

Η ίδια ήταν πάντα ευαισθητοποιημένη με θέματα παιδιών και μετά την περιπέτεια της υγείας της, στηρίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται για τον συνάνθρωπο της. 

 

Διάβασε επίσης: 

Γιώτα Κουφαλίδου: Θυμάται τη μητέρα της και συγκινεί με τις αναρτήσεις της! (Φώτος)

 

Γιώτα Κουφαλίδου: Σήμερα έχει τα γενέθλια της και ζητάει τη βοήθεια μας! (Φώτο)

 

 

Home