Thumbnail

Είναι κούκλα! Η Κρίστη Αγαπίου μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της μικρής Ελύσιας Είναι κούκλα! Η Κρίστη Αγαπίου μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της μικρής Ελύσιας

Λιώσαμε με τη εικόνα - Είναι μια γλύκα
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Κρίστη Αγαπίου και ο σύζυγος της Πανίκος Λειβαδιώτης, καθώς πριν από τρεις μήνες και κάτι, υποδέχτηκαν στη ζωή τους, τη μικρή τους πριγκίπισσα. 

Η μικρή Ελύσια ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την ευτυχία του ζευγαριού, ενώ είναι για τους ίδιους η προτεραιότητα τους. 

Νωρίτερα σήμερα η ευτυχισμένη μανούλα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την πιο γλυκιά φωτογραφία της κορούλας τους, όπου βλέπουμε για πρώτη φορά το πρόσωπο της.

 

Διάβασε ακόμη: Κρίστη Αγαπίου: Τραγουδάει στη νεογέννητη κορούλα της και η μικρή ξετρελαίνεται (Βίντεο)

 

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε επαγγελματική φωτογράφηση από τις πρώτες ημέρες που ήρθε στη ζωή η μικρή, με το όμορφο μοντέλο να έγραψε στη λεζάντα ένα τρυφερό κείμενο. 

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Πίστευα πως οι άγγελοι υπήρχαν μόνο στις ιστορίες, αλλά ο μικρός μου άγγελος ήρθε στη ζωή πριν από τρεις μήνες. Δεν μοιράζομαι φωτογραφίες της Ελύσιας αλλά αυτή τραβήχτηκε, όταν ήταν μόλις δέκα ημερών. Σήμερα δεν μοιάζει καθόλου με τότε, είναι λες και είναι άλλο μωρό κι γι’ αυτό τη μοιράζομαι».

 

Διάβασε επίσης: 

Κρίστη Αγαπίου: Η πιο τρυφερή selfie με την κορούλα της (Φώτο)

 

Home