Thumbnail

Μαρία Φιλίππου: Λατρέψαμε τη φωτογραφία που ποζάρει με μπικίνι! (Φώτο) Μαρία Φιλίππου: Λατρέψαμε τη φωτογραφία που ποζάρει με μπικίνι! (Φώτο)

Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές
Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις Κύπριων ηθοποιών που κατάφεραν να κάνουν μια λαμπρή καριέρα στην ελληνική τηλεόραση και θέατρο. 

Η Μαρία Φιλίππου για περισσότερα από 20 χρόνια έχει μια σταθερή παρουσία σε σημαντικές τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές στην Ελλάδα, με την ίδια να χαίρει άκρας εκτίμησης από όλους τους συναδέλφους της. 

Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, καθώς πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Έλα στη θέση σου» στον Alpha, αλλά και στην θεατρική παράσταση, «Η Νεράιδα και το παλληκάρι», απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές για να επιστρέψει έτοιμη για τη νέα σεζόν. 

Η ίδια απόλαυσε τις βουτιές της, χαλαρώνοντας και βλέποντας ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα, ενώ πόζαρε στο φακό φορώντας το μπικίνι της, παίζοντας με το νερό της πισίνας. 

 

Διάβασε ακόμη: Μαρία Φιλίππου: Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός συγκινείται on air μιλώντας για τις απώλειες (Βίντεο)

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι λάτρεψαν τη φωτογραφία της, κερδίζοντας μάλιστα εκατοντάδες like και σχόλια.   

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάλογη φωτογραφία. 

Δες την ανάρτηση της: 

 

Διάβασε επίσης: 

Μαρία Φιλίππου: Δε φαντάζεσαι που βρισκόταν την ώρα του σεισμού (Φώτο)

 

Λύγισε η Μαρία Φιλίππου στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής (Βίντεο)

 

 

Home