Thumbnail

Λιώσαμε! Ο μικρός Αντώνης συναντήθηκε με τον αγαπημένο του Mickey Mouse (Φώτο) Λιώσαμε! Ο μικρός Αντώνης συναντήθηκε με τον αγαπημένο του Mickey Mouse (Φώτο)

Δες την τρυφερή συνάντησή τους 
Την περασμένη Τετάρτη, 21 Αυγούστου, έγινε γνωστό πως ύστερα από απόφαση του υπουργείου Υγείας, το κράτος θα καλύψει τα έξοδα της θεραπείας του μικρού Αντώνη, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια.

Μια εβδομάδα μετά, η οικογένεια του μικρού έχει κάθε δικαίωμα να χαμογελά ξανά, καθώς ο μικρός τους πρίγκιπας θα μπορέσει να δεχτεί τη θεραπεία του, για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. 

Συγκινητική ήταν και η αγάπη που έδειξαν εκατοντάδες συμπατριώτες μας, που από το υστέρημά τους πρόσφεραν, (πριν την απόφαση για κάλυψη των εξόδων από το κράτος), για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη. 

 

Διάβασε ακόμη: Συγκίνηση για τον μικρό Αντώνη! Το κράτος θα καλύψει όλα τα έξοδα της θεραπείας του (Βίντεο)

 

Χθες, ο μικρός Αντώνης συναντήθηκε με τον αγαπημένο του ήρωα της Disney, τον Mickey Mouse, που αν κρίνουμε από τη λεζάντα ο ίδιος θέλησε να τον δει από κοντά.

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα για στήριξή του μικρού, διαβάσαμε τη λεζάντα: «Ο αγαπημένος του Mickey Mouse μάς επισκέφθηκε σήμερα.. Ήθελε λέει να γνωρίσει τον μικρό Αντώνη...», με τα likes και τα σχόλια να έπεφταν βροχή. 

Δες την πιο τρυφερή φωτογραφία του μικρού Αντώνη: 

 

Διάβασε επίσης: 

Γιώτα Κουφαλίδου: Η συγκινητική ανάρτηση της για τον μικρό Αντώνη! (Φώτο)

 

 

Home