Thumbnail

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Μας δείχνει τη στιγμή που δάκρυσε στον γάμο της! (Φώτο) Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Μας δείχνει τη στιγμή που δάκρυσε στον γάμο της! (Φώτο)

Η φωτογραφία που τη βλέπουμε φανερά συγκινημένη
Τον γάμο των ονείρων της πραγματοποίησε την Τρίτη, 27 Αυγούστου στη Σίφνο, η γνωστή Κύπρια fashionistas, Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη με τον αγαπημένο της Χριστίνο Πίπη. 

Το πάρτι για τον γάμο ξεκίνησε αρκετές ημέρες πριν, με τη νύφη και τις φίλες της να διασκεδάζουν τρεις ημέρες στη Μύκονο, ενώ την ημέρα του γάμου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι το διασκέδασαν στο έπακρον. 

Μάλιστα φίλοι του ζευγαριού που ήταν καλεσμένοι, μοιράζονταν υπέροχα στιγμιότυπα από το Μυστήριο και το πάρτι, με το νιόπαντρο ζευγάρι να ήταν απόλυτα ευτυχισμένοι. 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η όμορφη Θέλξια Βαλέρια, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από το γάμο της, με μια ανάρτηση να ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. 

 

Διάβασε ακόμη: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη – Χρηστίνος Πίπης: Παντρεύτηκαν στη Σίφνο (Βίντεο)

 

Ο λόγος για τη φωτογραφία όπου βλέπουμε τη ξαδέρφη και κολλητή της, Ανδρεάνα Φραγκούδη, να ετοιμάζεται να την "ζώσει", καθώς τήρησαν όλα τα έθιμα του κυπριακού γάμου. 

Οι δύο κοπέλες είναι ιδιαίτερα αγαπημένες, ενώ μαζί έχουν και τη σειρά ρούχων "Ponytail". 

Στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, η ευτυχισμένη νυφούλα έγραψε: «Κάποιες φορές τα λόγια περισσεύουν». 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη: Με brazilian μαγιό και νυφικό βέλο στο bachelorette πάρτι της (Βίντεο)

 

Θέλξια Βαλέρια και Ανδρέανα Φραγκούδη: Παιχνίδια στην πισίνα με τα αδέρφια τους!

 

 

 

Home